FreeSync monitörde G-SYNC açılmıyor

Ludovico2x

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Acer KG251QD 240 Hz FreeSync monitörümde bu güne kadar G-SYNC özelliğini başarılı bir şekilde kullanabiliyordum, g-Sync pendulum demo üzerinden test yaptığımda da çalıştığını görebiliyordum. Yani monitörüm bu özelliğe elverişliydi ve düzgün çalışıyordu, lakin son 2-3 haftadır NVIDIA denetim masasından bu özellik birdenbire kayboldu. Eski sürücüleri geri yüklemeyi denedim ama geri gelmedi. Ekran kartım: GTX 1080 8g, CPU ise: i9-9900K. NVIDIA GeForce Experience kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer KG251qd 240 Hz FreeSync monitörümde bu güne kadar G-SYNC özelliğini başarılı bir şekilde kullanabiliyordum, g-Sync pendulum demo üzerinden test yaptığımda da çalıştığını görebiliyordum. Yani monitörüm bu özelliğe elverişliydi ve düzgün çalışıyordu, lakin son 2-3 haftadır NVIDIA denetim masasından bu özellik birdenbire kayboldu. Eski sürücüleri geri yüklemeyi denedim ama geri gelmedi. Ekran kartım: GTX 1080 8g, CPU ise: i9-9900K. NVIDIA GeForce Experience kullanıyorum.

Display Port yerine HDMI falan takmış olabilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı