- Makaleler
- 4
Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms Analog+HDMI FreeSync Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro QG221Qbii 21.5
Bu videoya bakar mısınız?
Mesajın devamında zaten ondan bahsettim hocam.Evet o videoyu izledim ama her mönitörde olmayacağını söylemiş Technopat.
Mesajı düzenlediniz galiba sonradan çıktı neyse sağolunMesajın devamında zaten ondan bahsettim hocam.
SağolunHayır, bu monitörde G-Sync açamazsınız, Display Port yok. FreeSync monitörlerde G-Sync açmak için, monitörde ve ekran kartında Display Port olması gerekmekte.
GTX 1660S ile bu monitörü kullanıyorum. Monitör FreeSync destekliyor ama ben bunu G-Sync yapmak için DisplayPort kablosu kullanmam ve son sürüm ekran kartı Driver'i indirmem gerekiyormuş. Bu monitör ile yapabilir miyim?Acer Nitro QG221Qbii 21.5" 75Hz 1ms Analog+HDMI FreeSync Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro QG221Qbii 21.5www.trendyol.com
MaalesefEkran kartınızın Driver'ı son sürüm olsa tabii ki daha iyi olur ki zaten bir güncellemeyle geldi bu özellik, her monitörde olmaz diye bir şey; yok diye biliyorum ancak bazı monitörler ile kusursuz çalışırken bazılarıyla çok hafif uyumsuzluklar olabilmekte ancak en önemlisi DisplayPort girişiniz olmak zorunda ki monitörünüzde yok o yüzden olmaz hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.