FreeSync veya G-Sync monitör alınma ise ne olur?

U.Altun

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar monitör aramaktayım ve düşük bütçem var 750₺. Ekran kartım GTX1660 Ti.

Başlıkta da belirttiğim gibi FreeSync ve G-Sync olmayan monitör alınsa ne olur? Oyunlarda nasıl performans verir?
750₺ bütçeyle önerebileceğiniz monitör var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeSync ve G-Sync teknolojileri, yüksek Hz'li monitörler ile o yenilenme hızını yakalamayan sistemlerini stuttering olmadan kullanmak içindir. 750TL bütçe ile 75Hz IPS monitör alırsın, sorunun kalmaz. FreeSync ve G-Sync yüksek yenilenme hızlarında daha yararlıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla yaklaşık 3 aydır falan Freesync aktif şekilde kullanıyorum. Monitörün özelliği var diye açık kullanıyorum işte. :D Ancak ne artısını ne eksisini farkedebildim. Normalde de ekran yırtılmaları hiç beni rahatsız etmedi veya farkedemiyorum heralde.

FreeSync ve G-Sync teknolojileri, yüksek Hz'li monitörler ile o yenilenme hızını yakalamayan sistemlerini stuttering olmadan kullanmak içindir. 750TL bütçe ile 75Hz IPS monitör alırsın, sorunun kalmaz. FreeSync ve G-Sync yüksek yenilenme hızlarında daha yararlıdır.
Profesyonel oyuncu değilim arkadaşlar. 75Hz monitörün yetebileceğini düşünüyorum. 750₺ önerebileceğiniz IPS panel monitör varsa belirtebilir misiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı