Frekans TV APU sistem alınır mı?

Hocam zahmet olmazsa ayarların hepsini en düşüğe çekip kenar yumuşatmayı en düşük eşyönsüz filtrelemeyi 1 X yapıp deneyebilir misiniz? Ayrıca LoL de kaç FPS?

Baktınız mı hocam? Ona göre alacağım PC'yi.
Hocam kusura bakmayın biraz geç oldu. Bu ayarlarda ölüm kalım savaşı girdim ve 140-170 FPS arası aldım, genellikle 155-160 civarıydı. Lol'de ayarları bilmiyorum fakat 130-150 FPS arası alıyordum.
1675415425972.png

Hocam kusura bakmayın biraz geç oldu. Bu ayarlarda ölüm kalım savaşı girdim ve 140-170 FPS arası aldım, genellikle 155-160 civarıydı. LoL'de ayarları bilmiyorum fakat 130-150 FPS arası alıyordum.Eki Görüntüle 1655473

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın bu arkadaş en Low da bu FPS değerlerini alıyor ama siz 140 150 arası acaba ne fark var PC bakma şansınız var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın bu arkadaş en Low da bu FPS değerlerini alıyor ama siz 140 150 arası acaba ne fark var PC bakma şansınız var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videoyu çeken arkadaşın RAM'i : RAM: Mancer dantalion 16GB 2x8GB DDR4 3200 Mhz cl 22.
Benim RAM'lerimin CL değeri 16, videoyu çeken kişinin CL değeri 22. Fark bundan kaynaklı olabilir.

Hocam videoyu çeken arkadaşın RAM'i: RAM: Mancer dantalion 16 GB 2x8GB DDR4 3200 MHz CL 22.
Benim RAM'lerimin CL değeri 16, videoyu çeken kişinin CL değeri 22. fark bundan kaynaklı olabilir.

Şimdi yorumlara falan baktım hocam işlemcinin hızını Turbo'ya çekmemiş ondan dolayı alıyormuş teşekkürler geri dönüşünüz için.

Şimdi yorumlara falan baktım hocam işlemcinin hızını Turbo'ya çekmemiş ondan dolayı alıyormuş teşekkürler geri dönüşünüz için.
Bence alınır hocam.
RDR 2 1920x1080 Low ayarlar 30-40 FPS alıyorum.
GTA V 1920x1080 Low-Medium karışık ayarlarda 60 FPS alıyorum.
Eğer alacaksanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı