Frekans TV sistem alınır mı?

Bütçe
8000





SSD ve HDD için yeni konu açıp öneri isteyebilirsiniz. mATX destekli, hava akışı fena olmayan bir kasaya kurup kullanırsınız. Hepsi en fazla 7500'e patlar size, geri kalana termal macun, soğutucu vb. bakınabilirsiniz.
Ve birde ekran kartı bı tık kötü gözükmüyormu hem tek fanli
 
@metehn06, önceki mesajıma bakın öncelikle. Ardından yazım kurallarına uymanızı tavsiye ederim. Yolladığım ekran kartı kötü değil. Sıfır olarak bu bütçede en iyisi.
Isı sıkıntısı çıkmaz değilmi? Çünkü o kadar alıştımkı iki fanlı ekran kartlarına. Bu tarz kartlar kötü gelmeye başladı sanırım bu sistemi alacağım ama son bir soru acaba bu bilgisayarda untiy unreal engine kodlama falan rahatlıkla yapılır değilmi?
 
@metehn06, önemli değil. Parçaları aldıktan sonra montajı yaparken dikkatli olun. Kasa ve diskler için bütçe belirledikten sonra konu açıp tavsiye isteyebilirsiniz. İyi günler dilerim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı