Friday the 13TH: Alınır mı?

xSatsujin

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2020
Mesajlar
633
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Steam cadılar bayramında bayağı bir oyun alacağım ve son paramla Friday The 3TH almayı düşünüyorum. Oyun nasıldır? Dead by Daylight bağımlısı olarak sevebileceğim bir oyun mudur?
 
Dead by Daylight oynayan biri olarak. O oyunda pek beklendiği etki olmadı bence. Ben Dead by Daylight'ten keyif almış biriyim şu an serverlarda oyuncu yok ama alsanda 2 side aynı tarz oyun. Cadılar Bayramı olacak ve indirime girecek. Uygun bir fiyata al istersen çok istiyorsan oynamak engel olmayalım :)
 
Hocam yaklaşık 200 saat oynamış birisi olarak eğer arkadaş takımınız varsa oynanır. Çok eğlenceli olur. Ama yoksa sakın almayın. Rus'lar takım arkadaşlarını öldürmeleri ile mi dersin, salak salak bağırmaları mı dersin, adam akıllı oynayanlar az mı dersin, hileciler mi dersin birçok sebep var. Eğer 10 kişilik bir takımınız varsa kesinlikle alın. Çok rahat edersiniz. DBD ile de aynı mantık zaten katilsin kaçmaya çalışanları öldür.

He unutmuşum, oyuncu sayısı da az bu arada 15 dakika'da maç bulamadığımı hatırlıyorum.
 
Tek isen oynanmaz. Ayrıca serverlar bomboş 15 dk bekleyip bir oyuna giriyorsun 10 kişi olması gereken oyunda 5-6 kişi geliyor anca onlarında en az 1- 2 si oyun başlamadan veya başlarken çıkıyor. 1 katil 3 survivor oynuyorsun, bu durumda da kaçmak imkansız zaten aşırı bayıyor. Oyun güzel ama oynayan yok. Abarttığımı düşünen varsa alıp denesin.
Mesela anlık olarak baktığımda aylık milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Steam'de sadece 450 kişi oynuyor oyunu buna karşılık benzer bir oyun olan Dead by Daylight'ı 41.250 kişi oynuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı