Frisby Coax FC-8890G alınır mı?

Peki, o halde şöyle bir ikili alınabilir:
Sağolasın bu kasayı yavaş yavaş işlemcisini vs yükselticemde götürürmü bunlar beni
Bu kasayı alabilirsiniz.
Diğer arkadaşın attığı ile kıyasla hangisi iyi?

Eğer mesh olsa alınabilirdi ancak maalesef önü tamamen kapalı alınmaz.

Mesh bir panel olsa alınabilirdi diye düşünüyorum. Bende de Everest 162B kasa var önü tamamen mesh. Önünde 2 adet yan kapağında 1 adet ve 1 adet egzoz fan bulunuyor. Full yükte RX 570 - 76 i3 9100F - 70 dereceden fazlasını görmedi. "Stok soğutucu ile."
Ben soğutmayla alakalı bi'şey demedim. Alınmaz çünkü bu şirketler malzeme kalitesini düşük tutup 2-3 tane RGB fan koyarak ve yanına C4 hediye edip "Gaming" adı altında ürün satıyorlar. Bu yüzden alınmaz.

Ben soğutmayla alakalı bi'şey demedim. Alınmaz çünkü bu şirketler malzeme kalitesini düşük tutup 2-3 tane RGB fan koyarak ve yanına C4 hediye edip "Gaming" adı altında ürün satıyorlar. Bu yüzden alınmaz.
PSU'ya lafım yok hocam. Ben sadece kasa adına konuştum.

600W bu parçalara yeter sanırım ama CPU ve GPU çok uyumsuz olmuş. 9. nesil zaten alınmaz artık. Siz en iyisi şimdiki sisteminiz ve yükseltme için bütçenizle beraber yükseltme önerisi için konu açın.

600W bu parçalara yeter sanırım ama CPU ve GPU çok uyumsuz olmuş. 9. nesil zaten alınmaz artık. Siz en iyisi şimdiki sisteminiz ve yükseltme için bütçenizle beraber yükseltme önerisi için konu açın.
Tamamdır
O halde senin dediğini alayım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı