Frisby FR-PS6080P 600W 80+ alınır mı?

Mertkocak

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Sistemim için Power Supply alıyorum bir tane buldum ama uygun mu bilemedim. Size göre alınır mı cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sistemim: Ryzen 3 3100 işlemci anakart MSI A320M Pro RAM 8 GB ve ayrıca 2 GB ekran kartı.
Power Supply: Frisby FR-PS6080P 600W 120mm 80+ Bronze Power Supply - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
alınmaz. 2 GB ekran kartı demişsin ancak ekran kartı modeli nedir? Tahminimce şu PSU bile yeterlidir sistemine.

Ekran kartı almadım ama kesin 2 GB alacağım. O yüzden yazdım.
Peki bu alınır mı?

Ekran kartı almadım ama kesin 2 GB alacağım. O yüzden yazdım.
İşte tam modeli nedir?
GT 1030 2GB, RX 550 2GB gibi.
Ekran kartını VRAM'ine göre almayın.
Peki bu alınır mı?
Alınmaz. AHBC eski ve kötü bir ünite. Ek olarak attığınız Frisby PSU berbat.

Önerim;

Hayır, eski bir ürün. Bu arada ekran kartı GB değerine göre alınmaz hocam. Almak istediğin ekran kartının linkini veya bütçeni belirtir misin?

Teşekkür ederim hocam acaba ekran kartı öneriniz var mı acaba kusura bakmayın. Önerirsiniz çok sevinirim. Tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Teşekkür ederim hocam acaba ekran kartı öneriniz var mı? Önerirsiniz çok sevinirim. Tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.
Bütçeniz nedir hocam? Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı