Frisby GM-X4 Mouse İncelemesi

Arkadaşlar bilgisayarımla birlikte almış olduğum GM-X4 GAMING fareyi çok beğendim. Adetten olan incelemeyi de es geçmedim. Cezamdan dolayı biraz geç kaldığımı söyleyebilirim. Fakat hergün değişik bir ceza yemem beni çileden de çıkarmıyor değil. Başlıkta Caps Lock nedeniyle 1 ay ceza yedim. Bir büyük harften dolayı 1 ay ceza yemek gerçekten kabul edilesi bir ceza değil. Buradan moderatörlere de gönderme yapmış olayım. Neyse umarım bunlar sizin başınıza gelmez. (Gelmemesi içten bile değil.)

Gerçekten ele tam oturuyor. Ledli görünümüyle oyuncuların dikkatini çeken fakat çok da profesyonel olmayan orta seviyeli oyuncular için ideal bir mouse olduğunu söyleyebilirim.
20140430_173948.jpg


Oyuncuların sık sık eli fareden kayar. Fakat bu farenin tekerleği tırtıklı olduğundan oyun sırasında eliniz kaysa dahi farenin tırtıklı oluşundan elinizin nerede olduğunu anlayabilirsiniz.
20140430_173958.jpg


Eski faremle kıyaslayınca aralarında dağlar kadar fark olduğunu görüyorum zaten.
20140430_174021.jpg


Adından da anlaşılabileceği gibi bir oyun faresi. Fiyat bakımından ideal olduğundan oyuncuların pc toplarken daha önemli bileşenlere daha fazla yatırım yapmaları da iyi özellikleri arasında.
20140430_174006.jpg


İnternette takılırken bir önceki sayfaya veya bir sonraki sayfaya gitmek için solda düğmeler olması da bu fareyi almanız için bir artı yöndür.
20140430_174013.jpg


Artıları;

Şeklinin güzel olması

Dayanıklı olması

Altında led yanan camların kırılmaması ve dayanıklılığı

Fiyat performans ürünü olması

Ele tam oturması

Ledli olması

Driverler ile uğraştırmaması

Tekerleğinin tırtıklı olması

Kablosunun plastik yerine bir kumaş malzemesinden yapılması

Eksileri;

Bilgisayarı kapatınca hala ledinin yanması (Tek çözüm bilgisayarın fişini çekmektir.)

Okuduğunuz için teşekkürler. İyi sosyaller.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı