Frisby Markası Nasıldır?

Makaleler
3
Yer
Ankara
Frisby markası nasıldır? Bir de aşağıdakilerden hangisi? (birde sizce laptop için güzel dururlar mı? kablosuz alsam daha mı iyi? Pek oyun oynamayacağım açıkçası. Sadece şekilli durdukları için bunları düşünüyorum. Önerebileceğiniz kablosuz varsa daha iyi olur bu fiyatlarda. Marka fark etmez)
FRISBY GX7 PRO GAMING MAKRO MOUSE + MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar
FRISBY GX6 PRO GAMING MAKRO MOUSE + MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar
FRISBY FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Frisby ve Everest'den uzak durun. 2 markayı da kullandım. 2side iyi kullanımda da kötü kullanımda da 4 aylık ömürleri var.

Frisby markası nasıldır? Bir de aşağıdakilerden hangisi? (birde sizce laptop için güzel dururlar mı? kablosuz alsam daha mı iyi? Pek oyun oynamayacağım açıkçası. Sadece şekilli durdukları için bunları düşünüyorum. Önerebileceğiniz kablosuz varsa daha iyi olur bu fiyatlarda. Marka fark etmez)
FRISBY GX7 PRO GAMING MAKRO MOUSE + MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar
FRISBY GX6 PRO GAMING MAKRO MOUSE + MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar
FRISBY FM-G3265K GAMING MOUSE+MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar

Sondaki ürünün diğerlerinden tek farkı fiyatı diyebilirim alacaksanız onu alın. Bende yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunu yok.

Peki 30-50 tl arasına kablosuz (kabloludan vaz geçtim laptopta kablolu güzel durmuyor) önerebileceğiniz bir fare var mı? normalde logitech mk220 set kullanıyordum alıcısı bozuldu yenisini alacağım yine logitech mk 185 düşünüyorum ama onunda alıcısı bu kadar hızlı bozulur mu diye düşünmüyor değilim logitech bi güvenimi sarstı.

Düzenleme: mk değil m185 :)

Hayatımda hiç kablosuz kullanmadığım için pek bir tavsiyem yok. Eğer oyun oynamıyorsan kablosuz senin için daha iyi olur. Logitech normalde kolay kolay bozulmaz ben 2 yıldır G100 kullanıyorum bir sıkıntım olmadı.

yahu ben öyle teknosa gibi bir yerden almadım normalde set 80 tl idi bizim buradaki bilgisayarcı ucuzdan verince (paketi kendim açtım 3 yıl garanti var ) aldım. 1.yılında bozuldum aldığım yere götürdüm aldıktan sonra adamla aramız bozulmuştu yollamıyorum dedi bende sinirlendim balkondan attım. Şimdi bi tane kablosuz lazım oyun oynamayacağım boşu boşuna kablolu almayayım. Önerilerinizi bekliyorum. Cevap veren herkese de teşekkür ederim frisbyden uzak duracağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı