Frisby veya Casper PSU alınır mı?

BakiTelli

Hectopat
Selamun aleykum, kendi bütcem ile bir bilgisayar topladım fakat maddi durumdan dolayı PSU olarak Casper 400W veya Frisby 450W arasında kaldım sizce bu PSU'lar bir süreline işimi görür mü? Hangisini almalıyım arda kaldım da?

Sistem: i5 3470, GTX760. 8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamun aleykum, kendi bütcem ile bir bilgisayar topladım fakat maddi durumdan dolayı PSU olarak Casper 400W veya Frisby 450W arasında kaldım sizce bu PSU'lar bir süreline işimi görür mü hangisini almalıyım arda kaldım da.

Sistem: i5 3470, GTX760. 8 GB RAM.
C4 almak istemiyorsanız bunları tercih etmeyin. :D

Hocam güç kaynağı gibi göründüğüne bakmayın, gümrüğe takılmasın diye güç kaynağı koyuyorlar adını. Frisby çok tehlikeli 🤣🤣. Şaka bir yana, Frisby asla almayın, aldırmayın. @EnesYiImaz hocam doğru söylemiş, eğer öyleyse alınır.

Hocam güç kaynağı gibi göründüğüne bakmayın, gümrüğe takılmasın diye güç kaynağı koyuyorlar adını. Frisby çok tehlikeli 🤣🤣. Şaka bir yana, Frisby asla almayın, aldırmayın. @EnesYiImaz hocam doğru söylemiş, eğer öyleyse alınır.
Hocam içinde güç kaynağı olduğuna bile emin değilim. Dışına bir tane fan ve pinler var. İçi boş. :D

Frisby alıp sistemimi yakınca ben:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki Gigabyte 420W'a ne dersiniz?
Dediğim gibi hocam, adı güç kaynağı. Yani bir tür PSU skin olan bir C4 patlayıcı 🤣🤣.
Hocam içinde güç kaynağı olduğuna bile emin değilim. Dışına bir tane fan ve pinler var. İçi boş. :D
peki gigabyte 420w a ne dersiniz ?

C4 almak istemiyorsanız bunları tercih etmeyin. :D
Casper güç kaynaklarını FSP'ye yaptırıyordu. Casper olan FSP ürünüyse iş görür ancak Frisby kesinlikle almayın.

Peki Gigabyte 420W mu almalıyım Casper 400W mu?

Peki Gigabyte 420W mu almalıyım Casper 400W mu?

Bütçenizi söylerseniz daha düzgün önerilerde bulunabiliriz.

Casper güç kaynaklarını FSP'ye yaptırıyordu. Casper olan FSP ürünüyse iş görür ancak Frisby kesinlikle almayın.

WIN-400PS model alıyorum o zaman ne dersınız? Sistemım de sorunsuz çalışır mı sistemı besleyebilir mi?

i5 3470 + 3 adet RBG fan + 1adet 7200RMP + 120GB SSD + 8 GB RAM besler mı dersınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı