Front end web yazılıma nereden başlanılır?

Başlama demiyorum, eğer amacın kısa-orta vadede iş bulup para kazanmaksa başlama diyorum. Yarıda bırakma ihtimalin çok çok yüksek. Zamanın boşa gidebilir. Ben psikolog değilim kafanızdan gelen sesleri bana anlatmanıza gerek yok zaten bu durumun sizin yazılım kariyerinizde ne gibi bir etkisi olur onu da bilmem mümkün değil. Eğer zaman ayırabileceğin çok süren varsa ve yazılımı harbi adam akıllı öğrenmek istiyorsan kimse sana başlama demez, ben de demem.
Yazılım dışında nereden para kazanabilirim internetten?

Yazılım dışında nereden para kazanabilirim internetten?
Sermayeniz varsa çok yolu var; SMM sitesi açabilirsin, epin satış sitesi açabilirsin. Eğer bir konu hakkında ortalamadan fazla bilgin varsa E-book yazıp satabilirsin. Eğer yine sermayen varsa NFT yapıp marketing ve reklam işleriyle uğraşırsın, NFT satışından para kazanırsın. SEO uyumlu makale yazmayı öğrenip editör olarak çalışabilirsin ya da makale satışı yapabilirsin. Wordpress bilgin varsa SEO optimizasyonu yapmayı öğrenip web sitelere hizmet verebilirsin. Ucuza Semrush, Windows veya Canva gibi hizmetlerin lisanlarını alıp kar payı koyup satabilirsin. Birçok yolu var göreceğin üzere.

Sermayeniz varsa çok yolu var; SMM sitesi açabilirsin, epin satış sitesi açabilirsin. Eğer bir konu hakkında ortalamadan fazla bilgin varsa E-book yazıp satabilirsin. Eğer yine sermayen varsa NFT yapıp marketing ve reklam işleriyle uğraşırsın, NFT satışından para kazanırsın. SEO uyumlu makale yazmayı öğrenip editör olarak çalışabilirsin ya da makale satışı yapabilirsin. Wordpress bilgin varsa SEO optimizasyonu yapmayı öğrenip web sitelere hizmet verebilirsin. Ucuza Semrush, Windows veya Canva gibi hizmetlerin lisanlarını alıp kar payı koyup satabilirsin. Birçok yolu var göreceğin üzere.
Youtube'yi önerir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı