Frostpunk oynarken sistem aniden kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Frostpunk oynayacaktım ancak yeni save açıp kömür toplamaya adam yolluyorum kısa süre sonra direkt PC kapanıyor. Çok daha yüksek sistem gereksinimli oyunları oynadım ancak hiç böyle bir şey olmadı. Başka herhangi bir oyunda da olmuyor, sıcaklık ile de alakalı değil. Neden olduğunu anlamadım, çözümünü bilen var mı?

Olay görüntüleyicisinden cihazın neden kapandığına bir bakın derim.
Baktım ve kaynak kemel power olay kimliği 41 diyor. Forumdan gördüğüm kadarıyla psu ile alakalı bir sorun yazmışlar ama dediğim gibi başka hiçbir oyunda sorun olmuyor. Daha yeni ghost of tsushima en yüksek ayarlarda aralıksız saatlerce oynayarak bitirdim bir sorun olmadı. Frostpunk yüksek ayarlarda 5dk bile oynamadan kapanıyor psuda sadece frostpunka özel bir sorun olur mu?

Baktım ve kaynak kemel power olay kimliği 41 diyor. Forumdan gördüğüm kadarıyla psu ile alakalı bir sorun yazmışlar ama dediğim gibi başka hiçbir oyunda sorun olmuyor. Daha yeni ghost of tsushima en yüksek ayarlarda aralıksız saatlerce oynayarak bitirdim bir sorun olmadı. Frostpunk yüksek ayarlarda 5dk bile oynamadan kapanıyor psuda sadece frostpunka özel bir sorun olur mu?
Belki de save dosyanız ile alakalı bir durumdur, yeni save oluşturmayı ya da internetten save dosyası kurmayı da deneyebilirsiniz.

Belki de save dosyanız ile alakalı bir durumdur, yeni save oluşturmayı ya da internetten save dosyası kurmayı da deneyebilirsiniz.
Oyunu daha önce oynamadım. İlk defa oynamayı deniyorum. Onda da zaten 5dk geçmeden kapandığı için save alamadım. Yani her seferinde yeni save açıyorum. Bir save dosyam yok.

Herhangi bir çözüm bilen yok mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı