FS81 hoparlör ile Bluetooth çağrı cevaplamak

goktuguzum7

Attopat
Daha fazla  
BİM'den FS81 adlı hoparlörü satın aldık lakin biz Bluetooth'a bağlayıp çağrıda cevaplamak istiyoruz. Bu özellik cihazda mevcut, bende ise Bluetooth sürümü son sürümde. Bu tarz işlemleri yapabilen birileri konu hakkında yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Kutudan çıkan kullanım kılavuzuna baktınız mı hocam? Çünkü ürünün özelliklerinde çağrı cevaplama var yazıyor.

Baktım, orada denileni yaptım olmuyor çağrıda cevaplamıyor çağrıyı telefondan biz açarsakta hoparlörden gelmiyor sesi. Hiçbir türlü verim alamıyorum.

Baktım, orada denileni yaptım olmuyor çağrıda cevaplamıyor çağrıyı telefondan biz açarsakta hoparlörden gelmiyor sesi. Hiçbir türlü verim alamıyorum.

Hoparlör telefona bağlı iken Bluetooth kısmında hoparlörün yanındaki ayarlar simgesine tıklayıp bakar mısınız belki oradaki çağrı ile alakalı ayar kapalı olabilir.

YouTube'dan inceleme videolarına baktım fakat kimse çağrı cevaplama kısmına değinmemiş. Fakat ışık tuşu, ses kısma ve artırma tuşunun olmadığını düşünüyorum. Diğer tuşun olduğunu düşünüyorum, o tuşa birkaç kere basıp, basılı tutup falan deneyebilir misiniz hocam?

YouTube'dan inceleme videolarına baktım fakat kimse çağrı cevaplama kısmına değinmemiş. Fakat ışık tuşu, ses kısma ve artırma tuşunun olmadığını düşünüyorum. Diğer tuşun olduğunu düşünüyorum, o tuşa birkaç kere basıp, basılı tutup falan deneyebilir misiniz hocam?

Hocam yaklaşık 1 saat denedim onu ne kadar alternatif varsa denedim sanki bir şey eksik gibi geliyor anlayamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı