FSP AHBC neden alınmamalı?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 4.562
Giriş seviye sistemlerde sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ayrıca 600TL bandında PSU önermedim :).
AHCP fiyatı bandında öneriniz nedir? Hayır ben baktım da bulamadım ondan soruyorum. Bir de orta-yüksek seviye sistem toplayan adam bu PSU'yu neden taksın ki? Madem giriş seviyesinde sorun çıkarmıyor o zaman bomba muamelesi yapmaktan kaçınmanız gerektiğini düşünüyorum hocam :)

Bende yukarıdaki arkadaşın bahsettiği PSU'nun 600W olanını kullanıyorum. Gayet performanslı ve sessiz hiç değilse rampage vb markalar gibi bomba değil, gayet kaliteli bir ürün. Bence tek eksi yönü renkli kabloları olması.
Bu mesajımı geri aldım. Oyun açtığımda yanık kokusundan zehirleneceğim neredeyse, geçen gün içini söktüm ve entegreler kararmıştı. Gerçekten dedikleri kadar kötü bir PSU'muş. Ancak 2 sene idare etti, gene de hakkını yemeyeyim.

2 yıldır 600'lük modelini kullanıyorum İyi ki de almışım diyorum. Oldukça sessiz ve stabil bir ürün. Giriş modeli diye ürüne Rampage'in bombaları gibi muamele yapmanın da manası yok. Hoş şu anki fiyatıyla artık giriş seviyesini de aştı.

@HakanCT Benimki de 5. yılını dolduracak 2 hafta sonra. 🙂 Şu ana kadar hiç şikayetim olmadı. Bakalım, 3060Ti ya da 6700XT almayı düşünüyorum. O zaman da dayanırsa helal derim. 😅

FSP kaliteli bir markadır. Bu modelin ucuz olmasının altında farklı sebepler yatıyordu, biraz araştırmıştım. Bir firmanın, kalitesinden ödün verecek boyutta bir güç kaynağı üreteceğini hiç sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı