FSP Hexa+ 500W PSU Nasıldır?

Aynılar :D Ürün kodları aynı. Nanokatalog ta her zaman stokta olmuyor. O yüzden alternatif linkleri de attım :D
siz hangi markayı alırdınız.ballistix soğutuculu herhalde bana daha cazip geldi ama hangisi daha iyi bilmiyorum
birde şunu anlamıyorum 2400mhz ram 503 tl iken 2666 mhz nasıl daha düşük bir fiyat ?

siz hangi markayı alırdınız.ballistix soğutuculu herhalde bana daha cazip geldi ama hangisi daha iyi bilmiyorum
İkisi de soğutuculu. Corsair de öyle soğutuculu. Şekil olarak ben Crucial renk ve tasarımını seviyorum. Ben olsam hangisini en ucuza alabiliyorsam onu alırdım. Kasanın içinde zaten gözükmeyecek :D Nanokatalogta varsa düşünmeyin bile. Ama mutlaka sorun ne zman göndereceklerini de sorun.

İkisi de soğutuculu. Corsair de öyle soğutuculu. Şekil olarak ben Crucial renk ve tasarımını seviyorum. Ben olsam hangisini en ucuza alabiliyorsam onu alırdım. Kasanın içinde zaten gözükmeyecek :D Nanokatalogta varsa düşünmeyin bile. Ama mutlaka sorun ne zman göndereceklerini de sorun.
birde şunu anlamıyorum 2400mhz ram 503 tl iken 2666 mhz nasıl daha düşük bir fiyat ?

Arkadaşlar bu hexa 500w tek kanaldan 432w veriyor ve 36 amper güç uretiyor.digerleri 450 nin üstünde veriyor 40amper degerinde.ayrica kendi ustunde 80+ da yazmıyor.vatanda 269 tl.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı