FSP Hydro PSU Ses Problemi

farukkavakli

Kilopat
Katılım
2 Şubat 2015
Mesajlar
161
Dark N10 Kasa ve FSP HYDRO PSU bulunan sistemimde kasada PSU fanının konumunun tabana bakacak şekilde tasarlandığından, yük altında PSU fanı hızlanınca hava akış sesi diye tahmin ettiğim, kasadaki diğer 7 fanın sesini bastıracak kadar bir ses çıkmaya başlıyor. PSU yu kasa dışında dik pozisyonda kullanınca bir sorun yok. Kasa içindeki pozisyonunda altına destek vererek yerden 2-3 cm kaldırınca fan aşağı bakacak şekilde yine ses başlıyor. Fanın zemin ile arasındaki mesafeyi 10 cm ve üzerine çıkarınca ses olmuyor. Bu durum normal midir, kasa içinde bu durumu nasıl mümkün kılabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aşağıya forumdan daha önce benzer bir sorunu aynı kasada yaşamış bir arkadaşın paylaştığı fotoğrafları bırakıyorum.



indir.jpeg
 
Kasalarda PSU haznesinin köşelerinde aşağıdaki yuvarlak gibi kauçuk ayaklar olur o ses yalıtımını düşürür. Seninkinde var mı yok mu emin olmak için PSU'ı söküp bakman lazım.

Eki Görüntüle 387907
PSU şu an dışarıda zaten içeride kullanamıyorum sesten dolayı. Bahsettiğiniz ayaklar PSU yuvasında mevcut fakat faydası olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bende de aynı marka PSU mevcut ve aynı sorunu yaşıyorum. Acaba problemi çözebildiniz mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı