FSP PSU regulator gerekli mi?

camaleddin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemim güç kaynağı FSP Hydro 700W olduğum bölgede günde bir kez ya da 3 günden bir bile olsa VAC azalması oluyor yani bazen 220V az elektrik veriyor PSU'nun kutusunun üzerinde 160VAC'tan 280 VAC'a kadar koruma yazıyor. Bilen arkadaşlardan yardım ederseler sevinirim regülatörsüz kullanabilir miyim? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece regülatör değil de kesintisiz güç kaynağı kullanmanız daha doğru olur, zaten regülatör UPS'lerde olur, ayrıca voltaj azalınca UPS bunu dengeler az ise yükseltir yüksek ise düşürür.
Simdilik 1-2 hafta Boyle kullansam cok büyük sorunları olurmü.upslerdende iyi anlamiyom 700w psu için hangisi iyi.tesekkur ederim

Bütçenize göre 650V 5 dakika çalıştırır sistemi hemen kapatmaniz gerekebilir 1000'lik 10 12 dakika idare eder bütçeniz hangisine el veriyorsa onu alın maksat koruması.
Bende zann ediyorum kucuk v lik bisey taksam bozulacak falan tmm o zaman efendim yardim etdiginiz icin tesekkur ederim

Bende zann ediyorum kucuk vlik bir şey taksam bozulacak falan tamam o zaman efendim yardim ettiginiz icin tesekkur ederim.

UPS dediğimiz şey akü sistemi ani kapanmalara karşı korur işini halledersiniz, örneğin oyundaysanız oyundan çıkar sistemi kapatırsınız yani bilgisayar küt diye gitmesin sistem hata vermesin diye bir nevi tedbir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı