- Makaleler
- 3
Hadi 1030'a gelmeyebilir de RTX 2000 ve üstü ne alaka? DLSS değil ki bu.Gelmeyecek. NVIDIA GeForce RTX 2000 Serisi ve üzeri kartlara gelecek.
Hadi 1030'a gelmeyebilir de RTX 2000 ve üstü ne alaka? DLSS değil ki bu.Gelmeyecek. NVIDIA GeForce RTX 2000 Serisi ve üzeri kartlara gelecek.
Kare oluşturmadan bahsettim.Hadi 1030'a gelmeyebilir de RTX 2000 ve üstü ne alaka?
Hocam FSR3 sadece AMD ekran kartlarına gelmiycek mi?
Direkt gelmeyecek şeklinde yazınca yanlış anlaşılması olağan oluyor.Kare oluşturmadan bahsettim.
![]()
AMD FSR 3 Neler Sunuyor? Destekli Ekran Kartları
AMD, gecikmeli de olsa verdiÄi sözü yerine getiriyor. Uzun zamandır beklenen FSR 3 teknolojisi çok yakında oyunlara ulaÅmaya baÅlayacak. Yonga üreticisi,www.technopat.net
Haklısınız hocam düzenledim mesajı.Direkt gelmeyecek şeklinde yazınca yanlış anlaşılması olağan oluyor.
Yükseltme özelliği NVIDIA GeForce GTX 1000 serisi ve üzerine gelecek. Kare oluşturma ise NVIDIA GeForce RTX 2000 serisi ve üzeri kartlara gelecek.
GT 1030 da 1000 serisi sayılıyor hocam.
Sayılmıyor GTX 1000 serisi diyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.