O da sonradan gelir belki.Evet. Hogwarts Legacy üzerinde denedim. Nvidia DLSS geldi ama Kare oluşturma açılmadı.
O da sonradan gelir belki.Evet. Hogwarts Legacy üzerinde denedim. Nvidia DLSS geldi ama Kare oluşturma açılmadı.
0.7.1 (beta) - 0.7.0 sürümünde ortaya çıkan çeşitli küçük sorunları, özellikle de DLSS Kare Üretiminin etkinleştirildiği durumlarda düzeltin.@Geralt Victarious hocam çevirip atar mısınız?
sl.interposer.dll kontrol edince sürüm 1.3.3.0 gözüküyor. Mod yapımcısı 2.0 diyor ondan galiba.O da sonradan gelir belki.
Aynen, ondan olabilir.sl.interposer.dll kontrol edince sürüm 1.3.3.0 gözüküyor. Mod yapımcısı 2.0 diyor ondan galiba.
Bu 0.7.0 ve 0.7.1 sürümleri beta olarak çıktı. Normal karşılıyorum. Moda yeni bir dosya eklendi ve sonucunda birtakım sorunlar ortaya çıktı.@Geralt Victarious çıkan sürümler hep beta olarak çıkıyor.
Açabilirsiniz hocam.@Geralt Victarious hocam ben şimdi DLSS fg olmayan oyunda açmak istesem açamayacak mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.