FSR 3 modları çoğalıyor!

Çalışma prensibi olarak bayağı bi entegre diye biliyorum, ama bu grafikten çok bir halt anladığım da söylenemez

Entegre derken FG ve uspsaling mi diyorsun? Ayrı ayrı açılma olayı.
Evet, orada gördüğün gibi FSR3 upscaling'ten FG ve Optical Flow'a bilgi akışı var.

Belki de Reflex gibi bir teknolojinin eksiğini entegre yaparak azaltmaya çalışmışlar? Tahmin tabi.

@Geralt Victarious

Aslında, linkler Drive olarak ya direkt atsak sorun olur mu acaba? Video atmak ile uğraşmayıp direkt bunu atsak daha güzel ve hızlı olur.
Benim açımdan sıkıntı yok ama bilmiyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı. Pek bir şey olacağını zannetmiyorum ama. Daha rahat olur.

Arkadaşlar Cyberpunk'da DLSS'e alınca akıcı oluyor ama yağmur ve ışıklar bir tuhaf oluyor sizde de öyle mi?

FSR Chan, daha fazla oyuna, modlara entegre olmayı beklerken:

@Geralt Victarious senin Alan Wake sonuçların nasıl hocam?
1440P RT High PT Med FSR 3 Quality 90-95FPS hocam. Tabi ormanda değilim, 70 FPS'e kadar düşer ormanda. Ben çok memnunum bu sonuçlardan. RT, PT kullanmam diye aldığımda karttan RTX 4070 kadar güzel bir RT, PT performansına sahip olacağım. Resmi FSR 3 desteklerinin de gelmesi pek uzun sürmez herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…