FSR 3 modları çoğalıyor!

FSR Chan, hazır oyunlarda çalışsın da daha fazla oyuna gelir.

@Geralt Victarious

7.2 sürümü hakkında bunu demiş, lukefz "0.7.2 modunda gördüğüm kadarıyla bu modlara gerek yoktur."

Her oyun için geçerlimi bu?
Hocam onu ben dedim. 0.7.2 ile beraber nvgnx.dll dosyasını moda entegre etmiş LukeFZ.
Screenshot_2023-12-25-22-27-22-23_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Merak ediyorum. Lukefz ve nukem, FSR-chanı görseler tepkileri ne olurdu?
Bu arada kaynak kodları bir tık geç piyasaya çıktı FSR3'ün. Bir an AMD bu teknolojiyi unuttu galiba dedim.

Eylül ayında gelen oyunlar berbat ötesiydi. Aynısı olsa çok tepki yerdi. 7000 serisi alanların ekran kartı kutusunun üstünde FSR 3 yazıyor, teknoloji yok meydanda.

Hocam onu ben dedim. 0.7.2 ile beraber nvgnx.dll dosyasını moda entegre etmiş LukeFZ. Eki Görüntüle 2064842

1 tane oyunda deniyeyim bakayım ne tepki verecek.

Çok bir gelişme yok aslında hocam. @Geralt Victarious hocam daha iyi bilir direkt içinde ve güncelleme notlarını okuduğu için. Müsait olunca yazar.
Yarın dosyanın içine güncelleme notlarını da yazayım iyi fikir. AW 2'de 0.7.2 sürümünde CyberFSR ve D3D12 Proxy modu olmadan açıldı bende. Bir de şu Google Drive sorusuna yanıt verdiler mi?

UI sorunu hangi oyunlarda düzeldi? UI çözüldü gibi bir şeyler yazmışsınız ama anlayamadım.

Galiba FG açınca geçiyormuş. Ben test etmediğim için fazla bilgim yok.

Ghosting sorunu da olabilir düzelen.

Yarın dosyanın içine güncellem notlarını da yazayım iyi fikir. AW 2'de 0.7.2 sürümünde CyberFSR ve D3D12 Proxy modu olmadan açıldı bende. Bir de şu Google Drive sorusuna yanıt verdiler mi?

Aynen hocam, Direkt İngilizce atsan da olur sorun yok. Çevirip uğraşma. Bilet oluştur dediler. 1-2 gün dönmezler şimdi ona.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı