FSR 3 modları çoğalıyor!

Şimdi anladım. Aynen FSR 3 ve FG açtıktan sonra tekrar başka bir teknoloji seçersen, arka planda FPS düşüyor ama ekrana yansımıyor. Sonra oyunun akıcılığı gidiyor bir anda.

10 gün oldu herhalde mod çıkalı. İyi kötü gidiyor. Sitem ettim bugün biraz mod bir türlü olmadı ondan. :D Bende niye uğraşıyorsam. Ayrı ayrı açılıp kapanabilen modlar olsa süper ötesi olacak.

Mesela, ben sadece FG açmak istiyorum örnek. Bir sorun var ama AMD bunu normalde de izin vermiyor oyunlarında. Gecikmeden olsa gerek.
Çalışma prensibi olarak bayağı bi entegre diye biliyorum, ama bu grafikten çok bir halt anladığım da söylenemez :D

1703528560042.png

@Geralt Victarious

Aslında, linkler Drive olarak ya direkt atsak sorun olur mu acaba? Video atmak ile uğraşmayıp direkt bunu atsak daha güzel ve hızlı olur.
Benim açımdan sıkıntı yok ama bilmiyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı. Pek bir şey olacağını zannetmiyorum ama. Daha rahat olur.

@Geralt Victarious senin Alan Wake sonuçların nasıl hocam?
1440P RT High PT Med FSR 3 Quality 90-95FPS hocam. Tabi ormanda değilim, 70 FPS'e kadar düşer ormanda. Ben çok memnunum bu sonuçlardan. RT, PT kullanmam diye aldığımda karttan RTX 4070 kadar güzel bir RT, PT performansına sahip olacağım. Resmi FSR 3 desteklerinin de gelmesi pek uzun sürmez herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı