FSR 3 modları çoğalıyor!

Aynen öyle bir de lukenin modlarını deneyeceğim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş drivegoogle tüm modları oyun oyun yüklemiş sanırım o dosyaları oyun dizine atmak yeterli mi acaba?

Bu tabloya göre atarsan çalışması lazım

@Geralt Victarious

Hocam 0.8 iyi gelecek gibi. Ses seda yok. Böyle olması en güzeli. :D

Aynen öyle bir de lukenin modlarını deneyeceğim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaş drivegoogle tüm modları oyun oyun yüklemiş sanırım o dosyaları oyun dizine atmak yeterli mi acaba?

Bu kanal oyun olarak dosyaları ayırmış. Bence direkt içine atınca çalışması gerek.

Siz yine deneyin. Olmaz ise verilen tabloya göre yaparsınız.

@Geralt Victarious

Hocam 0.8 iyi gelecek gibi. Ses seda yok. Böyle olması en güzeli.
Umarım öyle gelir. Ama ses seda olmamasının sebebi LukeFZ'nin modu geliştiriyor olması değil gibi :) Kendisi almış 6000 dolarını tatil yapıyor herhalde.
Screenshot_2023-12-29-16-13-56-70_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Umarım öyle gelir. Ama ses seda olmamasının sebebi LukeFZ'nin modu geliştiriyor olması değil gibi :) Kendisi almış 6000 dolarını tatil yapıyor herhalde.Eki Görüntüle 2067837

Gram şaşırmadım desem?

Daha önceden konuşmuştuk zaten bunu. Tabii ki 7/24 mod yapamaz ama en azından olayları biraz aksatacak gibime geliyor demiştim. Böyle böyle 2 ay abonelik alsa manyak para.

Gram şaşırmadım desem?

Daha önceden konuşmuştuk zaten bunu. Tabii ki 7/24 mod yapamaz ama en azından olayları biraz aksatacak gibime geliyor demiştim. Böyle böyle 2 ay abonelik alsa manyak para.
Nukem'de 4 gündür yeni mod paylaşmıyor yeni sürüm için baya uğraşıyor herhalde 😀

Nukem'de 4 gündür yeni mod paylaşmıyor yeni sürüm için bayağı uğraşıyor herhalde 😀

Olabilir hocam neden olmasın? Sonuçta her gün güncelleme gelmeyebilir. Yazılım işi sonuçta bu.

Biz belli mi olur olabilecek kötü senaryoları düşünüyoruz. 😁😁
Bir yandan sürekli gelmemesi iyi. Bu uzarsa çiftlik bank olayı geliyor gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı