FSR 3 modları çoğalıyor!

Dying Light 2'de kullanmayı düşünüyordum. Techlanda bir soralım 😀

Multiplayer olmadıktan sonra sorun olmaz. Nedense bu modu DL2'de çok kullanmak isteyen var. Çözemedim neden. :D

Yani bu iş kumar gibi. Ben sana yemezsin derim gerçekten ban yemeyebilirsin. Risk var derim ban yiyebilirsin. O yüzden risk almak istiyorsan kendin bilirsin. :D

Hangi modu kurdunuz bende yaptım FPS'ler arttı ama stutter var maalesef gerçek 90 100 FPS'nin yumuşaklığı yok asla

Lukefz modunu kurdum. İndirirkende verdiği FPS kadar akıcılık beklemiyordum zaten ama hiç oynanmayacak derecede kasan oyunu artık oynanabilir hale getiriyor.Ciddi derecede fark var.

Modları kurmak için rehber video arayanlar bu videoda 1:47-2:38 arasını izleyip kolayca kurabilir.Bende buraya bakarak yaptım.

Ancak Alan wake 2 özelinde oyunun türkçe yamasını kurup modu kurduğunuzda oyun çöküyor.İkisi beraber çalışmıyor malesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Multiplayer olmadıktan sonra sorun olmaz. Nedense bu modu DL2'de çok kullanmak isteyen var. Çözemedim neden. :D

Yani bu iş kumar gibi. Ben sana yemezsin derim gerçekten ban yemeyebilirsin. Risk var derim ban yiyebilirsin. O yüzden risk almak istiyorsan kendin bilirsin. :D
En yüksek ayarlarda 50-60 FPS alıyorum. Daha fazlası neden olmasın 😀 Ama riske de girmek istemiyorum o yüzden kullanmayacağım

Last of Us çökme sorunu en son çıkan mod ile düzeliyor mu?

Genel bir sorun yoktu hocam o oyunda. Bazen bazılarında farklı tepki verebiliyor. Bende çalışıyor mesela.

FSR 3 Kapalı:

1703858884752.png

FSR 3 Açık:

1703858931103.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı