FSR 3 modları çoğalıyor!

Kutsal soru geliyor.

Bende var mı anti lag+ ?

Yok. :D

Lisa su ablam daha çok Workstation işlemciler ve AI kısmıyla ilgileniyordur. Radeon sunumlarında bile o kadar çok durmuyor.

2 CEO akrabaymış. Taktik versinler birbirlerine.

Kutsal soru geliyor.

Bende var mı anti lag+?
Yoksa o da beni ilgilendirmiyor mu?

Dediklerine göre gelebilir belki ileride belli olmaz.
 
AMD Ceo:

Biz bir armut yedik ama altından çıkamadık, tüm tuşlara basın millet bir şeyler yaptığımızı sansın.

AMD'nin biraz durulup RX 8000 serisine iddialı girmek için ciddi çalışmalara başlaması lazım milleti 50 tane özellikle boğup beta-testera çevirmek yerine.

İşin kötü yanı RX 7000 serisi kartları da ahım şahım değil. En basiti bir 7700 XT çıkarmışlar verimlilik yerlerde sürünüyor. O nasıl güç tüketimidir arkadaş, VRAM desen 6700 XT ile aynı. Kimin yerini aldı kime rakip oldu belli değil. RX 7600'ü de gariban gibi çıkardılar yüzüne bakan yok.
 
Modlar çıksın güzelce de denerim. Şimdi emin olamadım çok hızlı ilerliyor.

@kino

Hocam sen DLSS 3 modu almıştın Patreon sitesinden. Şimdi, 1 aylık abonelik alınca coğu dosyaya erişim yani coğu moda erişimin oluyor değil mi?
 
Son düzenleme:
Modlar çıksın güzelce de denerim. Şimdi emin olamadım çok hızlı ilerliyor.

@kino

Hocam sen DLSS 3 modu almıştın Patreon sitesinden. Şimdi 1 aylık abonelik alınca coğu dosyaya erişim yani coğu moda erişimin oluyor değil mi?

Evet. Oyun güncelleme alana kadar dilediğin gibi kullanıyorsun orijinalse. Ama diyelim sen bugün Patreon'dan abone oldun indirdin 2 ay sonra oyuna güncelleme geldi erişim için tekrar abonelik lazım.

Tabii ben korsan oynadığım için sürüm güncellense bile tam gaz devam ediyordum. Oyun dosyaları da mod dosyaları da elinde bir kere.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı