FSR 3 modları çoğalıyor!

İleriki zamanda, RR teknolojisini RX kartlara getirirse tamamdır bu iş.

Beta sürümünün normale geçmesi ortalama 2 ayı bulur herhalde o zamana kadar halleder ya AMD güvenimiz tam :D

FSR 3 gibi olsun da 1 yıl daha gelmesine razıyız.

Mod yapımcısı parayı vurdu yalnız. 20 tane bile yoktu herhalde üyesi. 450 olmuş.

Son düzenleme:
Bu şekilde kimse yeni kart almaz. 3060 Ti olan neden 4060 veya 4060 Ti alsın böyle.
Zaten laptop tarafında kas gücünde 3070\3070ti gibi kartlar 2k çözünürlükte 4070'e yetişiyor hatta duruma bağlı olarak geçebiliyor. Şimdi ben neden 20k fazla verip 4070 alayim ki zaten kas gücü olarak değişim yok hatta bazen geri düşebiliyor, ee artıkta dlss3 farkı var var "fps 2x oluyor dlss3 farkı" da diyemezler yerine fsr3 var, şimdi 20k fazla verip parayı israf etmeye ne gerek var? Zaten elimdeki de kaliteli bir laptop, legion 5 pro 2k çözünürlükte fsr3 ile oyunumu oynarım. Nvidia tarafında Gtx serisinden 30 serisine, Amd tarafında ise Rx 500 serisinden Rx 7000 serisine can geldi resmen, artık gereksiz masraf yapmaya gerek yok kartlar birkaç sene daha kullanıcıya daha güzel bir deneyim yaşatacak sonuçta.

Zaten laptop tarafında kas gücünde 3070\3070ti gibi kartlar 2K çözünürlükte 4070'e yetişiyor hatta duruma bağlı olarak geçebiliyor. Şimdi ben neden 20k fazla verip 4070 alayim ki zaten kas gücü olarak değişim yok hatta bazen geri düşebiliyor, ee artıkta DLSS3 farkı var var "FPS 2X oluyor DLSS3 farkı" da diyemezler yerine FSR3 var, şimdi 20k fazla verip parayı israf etmeye ne gerek var? Zaten elimdeki de kaliteli bir laptop, Legion 5 Pro 2K çözünürlükte FSR3 ile oyunumu oynarım. NVIDIA tarafında GTX serisinden 30 serisine, AMD tarafında ise RX 500 serisinden RX 7000 serisine can geldi resmen, artık gereksiz masraf yapmaya gerek yok kartlar birkaç sene daha kullanıcıya daha güzel bir deneyim yaşatacak sonuçta.

Amaç da bu zaten bana kalırsa. Bilerek ve düşünülerek yapılmış bir şey. Kas gücü önemli değil diyorlar ama önemli. Artık oyunlarda FSR 3 var ve akıcı. Kas gücü neden önemli eğer kas gücü ne kadar yüksek olursa muadili karta attığı fark daha fazla olacak.

Tamamen sallıyorum rakamları. 3070 diyelim Cyberpunk 77'de 100 FPS alıyor. 4070 130 alıyor. Sonra Fg açtın 200 oldu diyelim. Eee senin aklında şey var mesela bizim kartlarda bu çalışmaz ki o yüzden ne yapıyorsun 3070 kart kullanırken 4070 alıyorsun. Sonra AMD oyunu bozuyor. FSR 3 gelince bu sefer 3070'de 200 oluyor. Eeee neriye gitti bu özel hâl.

Heee güncellik veya render için bir şey diyemem ben oyun için söyledim.

1703024876594.png

0.6 sürümü ile nukem modu nexus moda geçti.

Bu adam modları çok iyi yapıyor gibi parada almıyor sadece donate kısmı var.

Bu modların bir değişiğini 1-2 ay önce çıkmıştı galiba hocam. Onun üstünden gitmiş veya altyapısı hazır olabilir. Tabii varsayım yaptım tam nasıl çalışıyor araştırmadım ama buna benzer bir mod vardı önceden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı