FSR 3 modları çoğalıyor!

O kartın çok sayfası var hocam genelde. Ama garantisi olunca daha güvenilir olur.

6700XT ile RX 6800XT arasında zaten bayağı fark var. Sen bir de 6900XT alacaksın mesela.
6900XT kullanıyorum, FSR kullanma ihtiyacı duymadım çok şükür. RT kapalı ama. :)

6900XT kullanıyorum, FSR kullanma ihtiyacı duymadım çok şükür. RT kapalı ama. :)

Güçlü bir kart hocam. Gerek yok zaten ama ileride ömrü kısalırsa neden olmasın. Bir muhabbet dönmüştü kartın 2. El ucuz olduğu ile ilgili ondan çıktı muhabbet. Yine öyle RT falan öyle seylere takmayan biri 11-12 Bin TL'ye bu karti satın alabilir mesela.

68 sayfa olmuş var mı gelişme arkadaşlar
Herhangi bir yenilik bir oyundan güncelleme haberi gibi gibi

Hocam bu böyle tek tek gitmez maalesef. Gelişme aşamasında olduğu için sürekli güncelleme alıyor. Zaten NVIDIA kullananlar DLSS 3 destekli tüm oyunlarda açabiliyor diye biliyorum.

Sizin modcu modları nexsus moda taşıdı. Artık orada yayınlayacak.

Kartın ömrü kısalınca elbet kullanırsın hocam.

Hocam bu böyle tek tek gitmez maalesef. Gelişme aşamasında olduğu için sürekli güncelleme alıyor. Zaten NVIDIA kullananlar DLSS 3 destekli tüm oyunlarda açabiliyor diye biliyorum.

Sizin modcu zaten modları nexsus moda taşıdı. Artık orada yayınlayacak.
İşte her şeyde olmuyor hocam DL2’de açamıyorum mesela
TLOU ve Spider man bende yok deneyemiyorum

Kare oluşturma var hocam evet güncel

İnternette videoları vardı NVIDIA kart ile en az 4-5 oyunda gördüm ama ona entegre lazım demek ki.

Gelir hocam ya. Şu an AMD kullanıcıları ekmek banıyoruz biz. :D siz size verilmeyen teknolojiyi kullanıyorsunuz ne güzel. 😜

Daha bu olay çıkalı 5 gün oldu. Modcular DLSS 3 olmayan oyunlarada bunları getirecek. Zaman lazım. Sizde zaten 3090 var o yüzden rahatsız yani.

Sanırım yeni bir sızdırma olmuş Dying Light 2 için deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım yeni bir sızdırma olmuş Dying Light 2 için deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LukeFZ nin modu mu?

Evet öyleymiş linkten baktım 🥳
Umarım doğrudur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı