FSR 3 modları çoğalıyor!

Aynen hocam bayağı fark ettiriyor 4080'im olsa yine de optimize ayarları kullanırdım yer yer çünkü gerçekten çok FPS kazandırıyor ve görsellikten önemli bir detay kaybolmuyor kesinlikle.

Sen şimdi 200 FPS alsan 4K oynarsın. Öyle güzel gözüken bir oyunu 4K ile oynamak çok iyi oluyor.

Bana da gelsin 4K oynayacağım bir daha.

Benim laptoptaki 3070'e biraz ayar çektim hocam afterburner üzerinden masaüstü 3070 ile %10 performans farkı falan vardır belki daha bile azdır.

Isı sorunu nasıl?

@Spyhis sanırım dediğim gibi CP da DLSS'i FSR ile değiştiriyor bu videodada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Spyhis sanırım dediğim gibi CP da DLSS'i FSR ile değiştiriyor bu videodada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eeee o zaman AMD kullananlar NVIDIA, NVIDIA kullananlar AMD mi kullanacak?

Ne trajikomik olay yani bu? :D :D

Isı sorunu nasıl?
Gayet iyi hocam cpu 85'i, gpu 75'i geçmiyor soğutması güzel laptopun. Fsr3 ile ekran hz değerine yani 165'e sabitleyince daha da düşecektir sıcaklıklar, laptop kullanmak gerçekten güzel, benim için tek sıkınıtısı her 6 ayda bir fanları ve heatsinkleri temizlemen lazım baya tozlanıyorlar temizlemezsen ısınıyor.

Eeee o zaman AMD kullananlar NVIDIA, NVIDIA kullananlar AMD mi kullanacak?

Ne trajikomik olay yani bu? :D :D
Harbiden çok garip, nedense aklıma bu video geldi 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı