FSR 3 modları çoğalıyor!

Bende Nukem 0.50 var güncelleme yapmama gerek var mı?

0.6 sürümü ile Cyberpunk 2077 gibi oyunları oynuyorsun. Elindeki eski sürüm. Onlarda çalışmaz.

@Geralt Victarious

İlk sızıntı olan sürüm FSR ile çalışıyorken 0.7 sürümü DLSS ile çalışmaya başlamış.

İlk 0.7 sürümü ile denedim DLSS ile açıldı sadece.
Sonra, ilk sürüm ile denedim FSR ile açıldı FG.

0
0.6 sürümü ile Cyberpunk 2077 gibi oyunları oynuyorsun. Elindeki eski sürüm. Onlarda çalışmaz.

@Geralt Victarious

İlk sızıntı olan sürüm FSR ile çalışıyorken 0.7 sürümü DLSS ile çalışmaya başlamış.

0.7 de fg açılmıyor mu yani dlss ile?

@Geralt Victarious

Gerçekten niye DLSS ile açıyoruz bir fikrim yok. Benim açımdan sıkıntı yok ama. Ne güzel DLSS kullanıyoruz :)

0

0.7 de fg açılmıyor mu yani DLSS ile?

Yok. Açılıyor.
İlk sürümlerde FSR ile açılıyordu. Onu demek istiyorum Frame Generation.
Hatta kartımı 3060 Ti görüyor.

1703262499887.png

Gerçekten niye DLSS ile açıyoruz bir fikrim yok. Benim açımdan sıkıntı yok ama. Ne güzel DLSS kullanıyoruz :)

Adı DLSS bence işlevi FSR 2 veya 3. :D

@Geralt Victarious

Sonra, ilk sürüm ile denedim FSR ile açıldı fg.

Çalışıyor ama güncelleme yapmama gerek var mı? Çökme vs var mı?

1.0 çıkana kadar niye beklemiyor kimse ne bu acele? Sürekli sil-yükle sil-yükle. Temiz bir sürüm bekleyin bence.

Birisi geliyor şu hata var mı sende diyor. Bende, deniyorum hazır PC başında iken. Yoksa bende denemiyeceğim artık yeter.

Çalışıyor ama güncelleme yapmama gerek var mı? Çökme vs var mı?

Cevap fotoğrafta hocam. :D

1703264357889.png

0.7 sürümünde bir şey fark ettim, CP2077'de fg açıp kapalı performansı farkı olmuyor. Sadece DLSS açınca 80 FPS değerlerini grüyor fakat fg çalışmıyor, açtım kapattım aynı performansı veriyor anlayamadım gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı