- Makaleler
- 13
Kesinlikle.1.0 çıkana kadar niye beklemiyor kimse ne bu acele? Sürekli sil-yükle sil-yükle. Temiz bir sürüm bekleyin bence.
Kesinlikle.1.0 çıkana kadar niye beklemiyor kimse ne bu acele? Sürekli sil-yükle sil-yükle. Temiz bir sürüm bekleyin bence.
@ErenY sabırsızız hocam.
Anlamadığım olay GTX 1650 Ti frame generation yok filan deniliyordu. Last of Us incelemelerine filan bakıyorum adamlar fg açıp 2'ye katlıyorlar FPS'i. Resmi olarak çıktığında da kullanabilecek miyiz acaba?
0.6 sürümü tekrar kurdum stabil çalışıyor. İşin tuhafı dün kalite modunda her şey full ayarda rt ayarları yol izleme vb. kapalı 52-70 fps arası gidiyor. Benden bu kadar adam olana çok bile.Adamlar oyuna gelmiyor diye isyan ediyor. Ben 1 sene bile beklerim sorun değil. Mod dün çıktı böyle iş mi olur oyunlara resmi niye gelmiyor demeye başladı çoğu kişi.
Gerek yok. Beklemek lazım. Robot yapmıyor bunu sonuçta insan yapıyor.
Şubata kadar bekleyeceğim. AMD resmi olarak çıkarmazsa bu işin içinde bir bit yeniği var demektir.
Resmi olarak çıkmaz. Mod olarak çıkar sadece.
0.6 sürümü tekrar kurdum stabil çalışıyor. İşin tuhafı dün kalite modunda her şey full ayarda rt ayarları yol izleme vb. kapalı 52-70 fps arası gidiyor. Benden bu kadar adam olana çok bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.