Reshade eklenemiyor mu yoksa şuanlık mı yok?@Kyamrt yok bu FSR 3 değil. 1.0 da belki gelir. ReShade lazım bize hocam. Ya da FSR 2'nin altına FSR 3 upscaling yerleştircek.
Reshade eklenemiyor mu yoksa şuanlık mı yok?@Kyamrt yok bu FSR 3 değil. 1.0 da belki gelir. ReShade lazım bize hocam. Ya da FSR 2'nin altına FSR 3 upscaling yerleştircek.
Hocam oyuna resmi olarak eklenirse çok bambaşka boyutta olur. Fakat bizim şuan aldığımız fantezi fpsler alınır mı orası muamma.İşte dediğin gibi direkt gelseydi aşırı tepki yerdi çünkü. Yani çok kötüydü. 3 ay içinde en azından akıcılık sorununu çözmüşler.
Cyberpunk geliştiricileri bir soru cevap etkinliğinde yanıtladı zaten. FSR 3'ü oyunda en iyi sonucu almak için üstünde çalıştıklarını söylemişler.
@Kyamrt yok hocam bu adam DLSS 3'ü ReShade'li yaptı. Büyük ihtimalle en son ekleyecek. Daha büyük sorunlar var.
Hocam oyuna resmi olarak eklenirse çok bambaşka boyutta olur. Fakat bizim şu an aldığımız fantezi FPS'ler alınır mı? Orası muamma.
Bir NVIDIA kullanıcıları seviniyor bir AMD nasıl iş anlamadım.
Bu arada FSR3 + FG'nin Alan Wake 2'de RX 6600 ile test videosu var mı? Performansını bayağı merak ediyorum.
Hangi oyunlara geldi şuan?35 oyun ne demek hocam? Bu mod hallolsa diğer oyunlara hayli hayli gelir.
0.7 ile fps farkı gören oldu mu peki bir önceki sürüme göre? Uzak mesafe ve tel gibi ince detaylarda bozulma var mı?@Kyamrt ben 0.7 beta da akıcılık dışında sorun görmedim 0.7 tam sürüm çıksın bakarız ona.
Hangi oyunlara geldi şu an?
0.7.0'ı AW2'ye ya da Cyber'a yüklersem sorun yaşar mıyım AMD kart ile?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.