FSR 3 modları çoğalıyor!

Sanırım benim hedeflediğimi bir başkası çoktan yapmış. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@fatih murdock

Yani akıcı diyenler, daha iyi diyenler falan var. Bunlar hep ilk başta sitem edip modu deneyince ufak fikri değişen insanlar hocam.

Böyle oyunlar, çok hareketli ve düşük FPS aldığınız için sorun oluyor olabilir. İleride başka oyunlarla da denersin.

Ayrıca, gecikme değerlerinizi açarsanız güzel olur. Daha iyi anlaşılır.

@fatih murdock

Yani akıcı diyenler, daha iyi diyenler falan var. Bunlar hep ilk başta sitem edip modu deneyince ufak fikri değişen insanlar hocam.

Böyle oyunlar, çok hareketli ve düşük FPS aldığınız için sorun oluyor olabilir. İleride başka oyunlarla da denersin.

Ayrıca, gecikme değerlerinizi açarsanız güzel olur. Daha iyi anlaşılır.
Bununla ilgili bir video çektim. Youtube atar atmaz buraya da link bırakacağım. Bir de böyle bakalım olaya :)

Frametime değerlerini açsaydın keşke hocam.
Gecikme değerleri daha iyi anlaşılırdı ve daha belli olurdu.
Video geldi, yorumlarınızı bekliyorum..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video geldi, yorumlarınızı bekliyorum..

Daha iyi hissettirmemesi normal, 30 fps düşük bi fps. Bunu kullanmak için genelde hep minimum 60 tavsiye ediliyor.

Daha iyi hissettirmemesi normal, 30 fps düşük bi fps. Bunu kullanmak için genelde hep minimum 60 tavsiye ediliyor.
Ciddi misin hocam :D ? Ben bu modu 30 40 fps alırken kullanmayacaksam ne için kullanacağım Allah aşkına :D İşin zaten ilginç tarafı da video da belirttim fg açıkken 60 80 fps oluyor ki fps de iki katı artıyor.
Hiç anlamlandıramadım bu işi ama belki de oyun kaynaklıdır ya da mod bu oyun için optimize değildir.
Çünkü ben crew 2 de oynadım forza 5 de oynadım ve akıcılığı fark ederim. Hatta forza 5 içinde oluyorsa bir de bunun için deneyeyim.

Hocam yine de 60fps hissettirmesi lazım, cp77'de 30fps alan kişi fg açınca 60 alıyor ve gayet akıcı olduğunu söylüyor.

Ciddi misin hocam :D ? Ben bu modu 30 40 fps alırken kullanmayacaksam ne için kullanacağım Allah aşkına :D İşin zaten ilginç tarafı da video da belirttim fg açıkken 60 80 fps oluyor ki fps de iki katı artıyor.
Hiç anlamlandıramadım bu işi ama belki de oyun kaynaklıdır ya da mod bu oyun için optimize değildir.
Çünkü ben crew 2 de oynadım forza 5 de oynadım ve akıcılığı fark ederim. Hatta forza 5 içinde oluyorsa bir de bunun için deneyeyim.
Forza 5 ile nukem modu çalışıyor hocam deneyebilirsiniz. Bu mod dlss3 olan her oyunda çalışıyor hatta o açıdan mükemmel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı