FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocam yine de 60fps hissettirmesi lazım, cp77'de 30fps alan kişi fg açınca 60 alıyor ve gayet akıcı olduğunu söylüyor.


Forza 5 ile nukem modu çalışıyor hocam deneyebilirsiniz. Bu mod dlss3 olan her oyunda çalışıyor hatta o açıdan mükemmel.
Netim hızlı olsa keşke indirip hepsini denesem :( en çok c2077 yi denemek istiyorum. Fh5 de deneyip sizlere aktaracağım.
 
Ciddi misin hocam :D? Ben bu modu 30 40 FPS alırken kullanmayacaksam ne için kullanacağım Allah aşkına :D İşin zaten ilginç tarafı da video da belirttim fg açıkken 60 80 FPS oluyor ki FPS de iki katı artıyor.
Hiç anlamlandıramadım bu işi ama belki de oyun kaynaklıdır ya da mod bu oyun için optimize değildir.
Çünkü ben Crew 2 de oynadım Forza 5 de oynadım ve akıcılığı fark ederim. Hatta Forza 5 içinde oluyorsa bir de bunun için deneyeyim.

60 FPS gibi değil belli oluyor zaten. Akşam evde bende 1-2 oyunda tekrar deneyeceğim.

Bu oyunda lukefz modu çalışıyor olsaydı indirip test ederdim bu oyunu.
 
Ciddi misin hocam :D ? Ben bu modu 30 40 fps alırken kullanmayacaksam ne için kullanacağım Allah aşkına :D İşin zaten ilginç tarafı da video da belirttim fg açıkken 60 80 fps oluyor ki fps de iki katı artıyor.
Hiç anlamlandıramadım bu işi ama belki de oyun kaynaklıdır ya da mod bu oyun için optimize değildir.
Çünkü ben crew 2 de oynadım forza 5 de oynadım ve akıcılığı fark ederim. Hatta forza 5 içinde oluyorsa bir de bunun için deneyeyim.
Bu mod genelde 70- 140'ta veya daha fazla fpslerde daha kullanışlı, örneğin ben orta ayarlarda 100 fps aldığım bi oyunun ayarlarını kökleyip bunla 140 alabiliyorum gibi.

Gecikme konusunda şöyle bir durum var, fps ne kadar düşükse latency de o kadar fazla ve doğru orantılı gitmiyor. Yani 30'dan 60'a çıkarken hissedeceğin gecikme, 60'tan 120'ye çıkarkenkinden daha fazla oluyor. Bir de üstüne teknolojinin eklediği gecikme var..

Kiminin güzel, kiminin değil demesinin sebebiyse kişiden kişiye değişen bi algı meselesi olması, kimi insan daha hassas. Örneğin genel olarak kontrolcü kullanırsan da daha az belirgin oluyor.
 
Bu mod genelde 70- 140'ta veya daha fazla fpslerde daha kullanışlı, örneğin ben orta ayarlarda 100 fps aldığım bi oyunun ayarlarını kökleyip bunla 140 alabiliyorum gibi.

Ama şöyle de bir durum var, fps ne kadar düşükse latency de o kadar fazla ve doğru orantılı gitmiyor. Yani 30'dan 60'a çıkarken hissedeceğin gecikme, 60'tan 120'ye çıkarkenkinden daha fazla oluyor. Bir de üstüne teknolojinin eklediği gecikme var..

Kiminin güzel, kiminin değil demesinin sebebiyse kişiden kişiye değişen bi algı meselesi olması, kimi insan daha hassas. Örneğin genel olarak kontrolcü kullanırsan da daha az belirgin oluyor.
Forza 5 yüksek ayarlarda 60 90 fps arası alıyorum. Birde böyle deneyelim bakalım. Laptop ekranı da 120hz akıcılığı bu şekilde fark yaratcak mı şuan deniyorum.
 
Forza 5 yüksek ayarlarda 60 90 fps arası alıyorum. Birde böyle deneyelim bakalım. Laptop ekranı da 120hz akıcılığı bu şekilde fark yaratcak mı şuan deniyorum.
Diğer oyundan daha iyi hissettirmesi lazım. Kırılma olmaması için FPS'yi de 120'ye sabitle.

Genel olarak direk 120 fps alman kadar iyi hissettirmeyecek orası hep öyle, ama çoğu kişi için tartıya koyunca sonuç pozitif bir deneyim oluyor.
 
Bu mod genelde 70- 140'ta veya daha fazla FPS'lerde daha kullanışlı, örneğin ben orta ayarlarda 100 FPS aldığım bir oyunun ayarlarını kökleyip bununla 140 alabiliyorum gibi.

Gecikme konusunda şöyle bir durum var, FPS ne kadar düşükse latency de o kadar fazla ve doğru orantılı gitmiyor. Yani 30'dan 60'a çıkarken hissedeceğin gecikme, 60'tan 120'ye çıkarkenkinden daha fazla oluyor. Bir de üstüne teknolojinin eklediği gecikme var.

Kiminin güzel, kiminin değil demesinin sebebiyse kişiden kişiye değişen bir algı meselesi olması, kimi insan daha hassas. Örneğin genel olarak kontrolcü kullanırsan da daha az belirgin oluyor.

Bu videoya bak mesela hocam. Arkadaşım çekti bunu bende kendi kanalıma yükledim. 45 FPS alırken sağa sola dönerken nasıl kasmalar ve o donma hissiyatı oluyor. 40. saniyeden sonra, daha iyi bir akıcılık oluyor. Hatta en sonda "Ultra performans" yapınca çok daha akıcı oluyor ekran. Videodan anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı