Sorun değil bu modun çalıştığını gösteriyor, hangi sürümü kurmuştunuz?
Bu modlar AMD kartlarda kullanılabiliyor mu? Bende 6700 XT var. Bir videoda AMD kartlarda kullanılmıyor dedilerde.
Sorun değil bu modun çalıştığını gösteriyor, hangi sürümü kurmuştunuz?
mod çalışıyor oyun çalışmıyor sıkıntı o zatenSorun değil bu modun çalıştığını gösteriyor, hangi sürümü kurmuştunuz?
RX570'e nasıl yapabilirim acaba? Bilgisi olan şu konuya yazabilir mi?
AMD RX 570 ekran kartına FSR3 modu nasıl yapılır?
Selamlar. FSR2 to FSR3 modu çıkmış. Araştırdım ancak düzgünce anlatan video bulamadım. Acaba basitçe anlatabilir misiniz?www.technopat.net
Buradan indirebilirsiniz.
1. Kuracağınız oyunun FSR sürümünü belirleyin.
Bu linkten yardım alabilirsiniz.![]()
LukeFZ FSR2FSR3 Mod Setup Wizard Profile
docs.google.com
2.0.x -> _200
2.1.x -> _210
2.2.x -> _220
SDK -> _SDK
2. Sürümlerin içerisindeki oyunun FSR sürümüyle aynı olan dosyanın içindekileri kopyalayın.
3. Oyunun .exe dosyası ile aynı yere modu yapıştırın.
Witcher 3 biraz sıkıntılı. Moda ek olarak CyberFSR modunu kurmalısınız ve HAGS açık olmalı. Şu anda resmi olarak AMD kartlarda sadece RX 7900/RX 7800/RX 7700 serilerinde HAGS özelliği var. Modlu sürücü bakabilirsiniz.Witcher 3 için dediğinizi yaptım ancak bir FPS farkı yaşanmadı hocam. Önceden yapmayı deniyordum oyundan atıyordu. Attığınız listeden kontrol ederek yaptım oyun açıldı ancak dediğim gibi FPS farkı yaşanmadı.
Peki hocam sorunsuz deneyeceğim bir oyun yazabilir misiniz RX570 için? Cyberpunk indiriyorum şuan. O sorunsuz olur mu?Witcher 3 biraz sıkıntılı. Moda ek olarak CyberFSR modunu kurmalısınız ve HAGS açık olmalı. Şu anda resmi olarak AMD kartlarda sadece RX 7900/RX 7800/RX 7700 serilerinde HAGS özelliği var. Modlu sürücü bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.