FSR 3 modları çoğalıyor!

Ryzen 5500u işlemcisiyle Witcher 3'te kullanma şansım var mı?

Bu modlar AMD kartlarda kullanılabiliyor mu? Bende 6700 XT var. Bir videoda AMD kartlarda kullanılmıyor dedilerde.

AMD kartlar için lukefznin modu var onu her kart kullanabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun açıklama kısmından indirebilirsin.

RX570'e nasıl yapabilirim acaba? Bilgisi olan şu konuya yazabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buradan indirebilirsiniz.

1. Kuracağınız oyunun FSR sürümünü belirleyin.
Bu linkten yardım alabilirsiniz.
2.0.x -> _200
2.1.x -> _210
2.2.x -> _220
SDK -> _SDK

2. Sürümlerin içerisindeki oyunun FSR sürümüyle aynı olan dosyanın içindekileri kopyalayın.

3. Oyunun .exe dosyası ile aynı yere modu yapıştırın.

Buradan indirebilirsiniz.

1. Kuracağınız oyunun FSR sürümünü belirleyin.
Bu linkten yardım alabilirsiniz.
2.0.x -> _200
2.1.x -> _210
2.2.x -> _220
SDK -> _SDK

2. Sürümlerin içerisindeki oyunun FSR sürümüyle aynı olan dosyanın içindekileri kopyalayın.

3. Oyunun .exe dosyası ile aynı yere modu yapıştırın.

Witcher 3 için dediğinizi yaptım ancak bir FPS farkı yaşanmadı hocam. Önceden yapmayı deniyordum oyundan atıyordu. Attığınız listeden kontrol ederek yaptım oyun açıldı ancak dediğim gibi FPS farkı yaşanmadı.

Witcher 3 için dediğinizi yaptım ancak bir FPS farkı yaşanmadı hocam. Önceden yapmayı deniyordum oyundan atıyordu. Attığınız listeden kontrol ederek yaptım oyun açıldı ancak dediğim gibi FPS farkı yaşanmadı.
Witcher 3 biraz sıkıntılı. Moda ek olarak CyberFSR modunu kurmalısınız ve HAGS açık olmalı. Şu anda resmi olarak AMD kartlarda sadece RX 7900/RX 7800/RX 7700 serilerinde HAGS özelliği var. Modlu sürücü bakabilirsiniz.

Witcher 3 biraz sıkıntılı. Moda ek olarak CyberFSR modunu kurmalısınız ve HAGS açık olmalı. Şu anda resmi olarak AMD kartlarda sadece RX 7900/RX 7800/RX 7700 serilerinde HAGS özelliği var. Modlu sürücü bakabilirsiniz.
Peki hocam sorunsuz deneyeceğim bir oyun yazabilir misiniz RX570 için? Cyberpunk indiriyorum şuan. O sorunsuz olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı