FSR 3 modları çoğalıyor!

En düzgün bu yapıyor gibi. Böyle kalıp 10 oyuna gelse benim için yeter aslında.
Biraz bekleyin hocam isterseniz. En azından modlara DRM koyacak mı eğer koyarsa bu DRM kırılıp Reddit'te paylaşılacak mı? Çok güncelleme gelmeyeceği için sıkıntı olmaz sızıntılardan faydalanmamız.

En düzgün bu yapıyor gibi. Böyle kalıp 10 oyuna gelse benim için yeter aslında.

İşte ne kadar sürede geleceği önemli. 1 ay içinde 5 oyuna gelse yine az. Çünkü yani sen 5 tane oyunda bunu her zaman kullanamazsın. Arası biraz geçer modlar çoğalır bir kerede alırsın.

@Geralt Victarious

Ben bekliyeceğim açıkçası. Sonu belli olmayan bir iş için direkt olaya atlamak olmaz. Mantıklı hareket etmek lazım. Ya 1 ay içinde 3 oyunda kalırsa ne olacak?

Sanki o 3 oyunu ben sürekli oynuyorum. Hem az oyun sahibi olacağım hem param boşa gitmiş gibi olacak.

Eee sonra 2. Ay olacak 3 oyun daha gelecek. Eee bu sefer 400-500 TL 6 oyuna FSR 3 modu yapıldı diye para mı vereceğim yani? Saçmalık.

@662040 Oyunu sildim sıfırdan kurarak birde DX12 denedim hiçbir mod olmadan ama CMD ekranı yine kendiliğinden kapanıyor anlamadığım bir şekilde RDR2 açılırken. Anlaşılan yeni sürümü bekleceğim...

@662040 biz LukeFZ'yi küçümsemişiz gibi oldu da aslında LukeFZ, UI sorunlarını giderse önemli bir sıkıntı kalmayacak modda. 50 oyunda rahatça modu kullanabileceğiz.

Yok küçümsenecek bir durum yok aslında. Sadece PureDark modlar üzerinde özel çalıştığı için böyle iyi ve stabil bir ürün yapıyor. Yani LukeFz'de tek tek uğraşsa oda yapar eminim. Sadece ne zaman yapacağını ve ne kadar sürede yapacağını kestirmek zor.

Belki hızlı yayılır PureDark modları. Bak adam sessiz çalışıyordu mesela. Bir video ile duyurdu. Onun için onun

Attığınız dosyaların hepsini silip bu videoda gördüğünüzün aynısını deneyin bir de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki gibi yaptım oyuna giriyorum FSR açıyorum oyundan atıyor direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı