FSR 3 modları çoğalıyor!

@metalheadbangg son sürümü paylaştığınız için teşekkür ederim. Witcher 3'te sorunsuz açılıyor Ray Tracing (gölgeler hariç ve HW kapalı şekilde) diğer ayarlar sondayken çok daha iyi FPS alıyorum:
Eki Görüntüle 2091526

CyberPunk'ta ise tüm ayarlar sondayken ve Path Tracing aktifken daha iyi FPS alıyorum:
Eki Görüntüle 2091528
Akıcılık, lag hissiyatı nasıl hocam? Path tracing çok fazla frame lag ekliyor. İsterseniz Path tracing optimize eden bir mod var FG ile sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Ray ve Bounce sayısını özel ayarlayabiliyorsunuz.
Raytracing Overdrive Path tracing Optimizations (2.0 compatible) - Bu hazır ayarlar, performans, dengeli, ultra kalite seçenekleri var.
Adaptive Pathtracing Bounces and Rays - NativeUI Bu da farklı bir mod, açıklamasında başka mod gereksinimleri var. Oyun içi ayrıntılı RT ayarı yapmanızı sağlıyor.

İlk attığınız modu denedim 2K'da aynı ayarlarla sadece DLSS'i kalite ayarından dengeli ayarına getirdim ve sonuç 60 FPS oldu. Çok teşekkürler. :)
Cyberpunk 2077 Screenshot 2024.01.21 - 07.55.42.96.png

İlk attığınız modu denedim 2K'da aynı ayarlarla sadece DLSS'i kalite ayarından dengeli ayarına getirdim ve sonuç 60 FPS oldu. Çok teşekkürler. :)Eki Görüntüle 2091533
Nasıl ya anlamadım :D FG olmadan 60 mı? Önceki ekran görünütüsünde avarajınız 80 idi zaten :(

Hee 1080p sanırım o :D 2K çözünürlüğe çekmek daha da çok lag yapacaktır.

Nasıl ya anlamadım :D FG olmadan 60 mı? Önceki ekran görünütüsünde avarajınız 80 idi zaten :(

Hee 1080p sanırım o :D 2K çözünürlüğe çekmek daha da çok lag yapacaktır.
Ha yok FG kullandım yine FG olmadan oynamanın tek avantajı bende V yani ana karakterin gölgesinin düzgün çalışması oluyor minimal lag vs. dışında birşey hissetmedim tek bir sefer hariç onda da bir delilik yapıp ayarları 1620p'de denemiştim :D ayrıca evet 2K'da son attığım görsel oynarken dediğim gibi minimal bir lag dışında birşey olmadı. Son olarak 80 FPS'teki görsel 1080p'ydi dedim madem 80 FPS alıyorum 2K'ya alayım ve deniyeyim. :)

Ha yok FG kullandım yine FG olmadan oynamanın tek avantajı bende V yani ana karakterin gölgesinin düzgün çalışması oluyor minimal lag vs. dışında birşey hissetmedim tek bir sefer hariç onda da bir delilik yapıp ayarları 1620p'de denemiştim :D ayrıca evet 2K'da son attığım görsel oynarken dediğim gibi minimal bir lag dışında birşey olmadı. Son olarak 80 FPS'teki görsel 1080p'ydi dedim madem 80 FPS alıyorum 2K'ya alayım ve deniyeyim. :)
RT optimizasyon modu + FG 1080p'de destansı oluyor o zaman çok güzel :D 1080p'de optimizasyon modu ile kaç fps kazanabildiniz ve modun hangi seçeneği?

RT optimizasyon modu + FG 1080p'de destansı oluyor o zaman çok güzel :D 1080p'de optimizasyon modu ile kaç fps kazanabildiniz ve modun hangi seçeneği?
Çok garip gelecek belki ama 1080p'de önceden aldığım aldığımız 85 FPS'in üstüne çıkamadım FPS olarak denediğimde hatta 60 FPS'e sabitlendi... anlamadım neden böyle oldu doğrusu...

Bu güncellemeler devam eder mi onu merak ediyorum ben.

Yani ne zamana kadar oyun desteği ve güncelleme desteği devam edeceği önemli çünkü. HUD ve ghosting kaynıyor bazı oyunlar.

Yok abi şu modu bir alamadım. Gittim Tosla hesabı açtım bakiye yükledim yine hata veriyor.

Üyeliği bazı uğraşlar sonucunda alabildim. Tekrardan tüm dosyaları bir araya getirim yeni linki paylaşacağım.

@Geralt Victarious

Son düzenleme:
@metalheadbangg sorunu çözdüm PT optimized modunu kurmamışım sonradan farkettim balanced seçeneğini kurdum 1080p'ye çektim yine eskisi gibi FPS yükseldi. Hatta videoya aldım son gelen FSR3 update'i ve Amd Frame Gen ile:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı