FSR 3 modları çoğalıyor!

Önceki sürümü kaldırmama gerek var mı?

Hocam 0.8'in üstüne kurdum dosyaları kaldırmadım onunla ilgisi var mıdır sizce?

Aynı soruyu sormuşsunuz hemen hemen.

Eski sürümde olmayıp yeni sürüm ile gelen dosya olabilir. Veya yeni sürümle kaldırılan dosya da olabilir.

O yüzden oyun dosyaları hariç FSR 3 ile ilgili ne varsa kaldırıp yeniden kurmakta fayda var. Aynı dosya olsa bile.

Aynı soruyu sormuşsunuz hemen hemen.

Eski sürümde olmayıp yeni sürüm ile gelen dosya olabilir. Veya yeni sürümle kaldırılan dosya da olabilir.

O yüzden oyun dosyaları hariç FSR 3 ile ilgili ne varsa kaldırıp yeniden kurmakta fayda var. Aynı dosya olsa bile.

Hangi dosyaları kaldıracağım unuttum

@553501

O program FPS sabitlediğin zaman harbi işe yarıyor bu arada. Yani 1-2 MB'lik bir programın AFMF'den iyi çalışması bayağı komiğime gitmiyor değil.

@517298

Sorun yok. Arada atıyorum zaten her sayfayı okuyamazsın istesen bile.

@Silco

Bu isimde dosyalar vardır.

FSR2FSR3.asi
fsr2fsr3.config
fsr2fsr3
lfz.sl.dlss.dll
winmm.dll
winmm
nvngx.dll

Gerçekten. Bu kadar iyi çalışmasını beklemiyordum bende. FSR3 kadar olamaz tabii ki ama AFMF'den daha iyi.

FPS sabitlemediğin zaman öyle bir gecikme oluyor ki bunu hiç bilmeyen biri bile "bu ne ya neden yavaş dönüyor karakter" dese bile anlarsın.

FPS sabitlediğin zaman bir akıcılık oluyor. Mesela açmadan önce 75 FPS falan alıyordum. Oyun yine akıcı ama mouse hareketlerinde bir ağırlık veya FPS düşüşü olduğu belli oluyor. Bunu açıp FPS'yi sabitleyince yine aynı mouse hareketleri yaptım oyun daha akıcı ve daha yüksek FPS hissini verdi.

FSR 3 kadar tabii ki değil.

FPS sabitlemediğin zaman öyle bir gecikme oluyor ki bunu hiç bilmeyen biri bile "bu ne ya neden yavaş dönüyor karakter" dese bile anlarsın.

FPS sabitlediğin zaman bir akıcılık oluyor. Mesela açmadan önce 75 FPS falan alıyordum. Oyun yine akıcı ama mouse hareketlerinde bir ağırlık veya FPS düşüşü olduğu belli oluyor. Bunu açıp FPS'yi sabitleyince yine aynı mouse hareketleri yaptım oyun daha akıcı ve daha yüksek FPS hissini verdi.

FSR 3 kadar tabii ki değil.
Lossless Scaling <3
RPCS3'te dene Gow3'te denedim ben ve baya akıcı oldu oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı