FSR 3 modları çoğalıyor!

nvngx.dll dosyasını atıp .toml dosyasından fake gpu ayarını true yaparsanız DLSS seçeneği ile sıkıntısız kullanılıyor. Biraz önce 6700XT'de denedik. Default .toml değil, oyunu açıp kapatınca dizinde yeni bir tane daha toml dosyası oluşuyor.
Benzer HUD'ta bozulma sorunu Horizon Zero Dawn'da da var. Bu yöntem işe yaramadı bende. Bilinen ekstra bir yöntem var mı?
 
Arkadaşlar TLOU için benim hangi modu nasıl kurmam gerekiyor? Ekran kartım RTX 3060 Ti. Çok araştırdım ama kafam bayağı karıştı.
TLOU için mod kurmanıza gerek yok resmi olarak eklendi FSR3 ve Amd Frame Gen.
 
Ama FPS hissiyatında sıkıntı varmış. Öyle duydum. Onun için uniscaler diye mod indiriyorlar herhalde. Onu çözemedim. Bir de moda göre daha az etkiye sahipmiş herhalde.
Benim kendi deneyimimi söylemem gerekirse bende akışkanlık konusunda herhangi bir problem olmadı ayrıca küçük bir tavsiye vermem gerekirse internette söylenilen hiçbirşeyi test etmeden, başkalarından duyduğunuzla haraket etmeyin.
 
Arkadaşlar modlu FG açınca veya 40xx serisinden orijinal FG açsak arada nasıl bir fark oluyor deneyen oldu mu?

FSR3 modlarını ne kadar kullansamda şahsen eğer original FG varsa yanına yaklaşmazdım en basitinden FSR3 Frame Gen modlarında CyberPunk'ta aşırı ghosting oluyor, karakterin gölgeside sapıtıyor ve buna benzer durumlar sadece CyberPunk'ta değil birçok oyunda var ha ghosting sorunu CyberPunk'ta çözüldü büyük oranda ama V yani ana karakterin gölgesi halen bozuk durumda özetle imkanınız varsa original FG'yi kullanın boşuna zahmet çekmiş olursunuz FSR3 modlarıyla.
 
FSR3 modlarını ne kadar kullansamda şahsen eğer original FG varsa yanına yaklaşmazdım en basitinden FSR3 Frame Gen modlarında Cyberpunk'ta aşırı ghosting oluyor, karakterin gölgeside sapıtıyor ve buna benzer durumlar sadece Cyberpunk'ta değil birçok oyunda var ha ghosting sorunu Cyberpunk'ta çözüldü büyük oranda ama V yani ana karakterin gölgesi halen bozuk durumda özetle imkanınız varsa original FG'yi kullanın boşuna zahmet çekmiş olursunuz FSR3 modlarıyla.

Ben de 30xxden 40xx serisine geçiyorum zaten, umarım dediğiniz gibidir çünkü fg modları bence sahte frame yaratıyor şu an
 
Ben de 30xxden 40xx serisine geçiyorum zaten, umarım dediğiniz gibidir çünkü fg modları bence sahte frame yaratıyor şu an
FG dediğimiz teknoloji bildiğim kadarıyla zaten sahte frame üretmesiyle biliniyor yani sahte frame üretmesi sorun değil önemli olan bunu nasıl yaptığı.
 

Geri
Yukarı