FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

@662040 bilgisayarı yeniden başlatınca konsol açıldı ama böyle hata veriyor. FSR'ı kapatınca duruyor açtığım zaman sürekli bu 2 yazı geliyor. Bu şekilde oyuna girdiğim zaman ise hiçbir şey gözükmüyor.

Eki Görüntüle 2056623

FSR'ı kapat hocam sonra modu sil madem.

AW2'ye de lazım acilen FPS sürünüyor.

Alan Wake 2'ye geldi. 4070 ile aynı değerleri veriyor. 2K Ultra+ RT High.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@EdmonnDantes

Ne sıkıntın var hocam senin anlamadım ben.
İlk önce salladın bir laf sonra kaçtın. Mod güzel çalışıyor merak etme. 1-2 çalıştırmadı ise benim sorunum değil.
Böyle gıcık gıcık davranmayın.

Garaziniz var markaya o zaman girmeyin konuya. Saçma saçma yazılar da yazmayın.

Sizin gibi negatif düşünen insandan pek haz gelmiyor.

Son düzenleme:
Witcher 3, RDR2, Dying Light 2, Baldur's Gate 3, The Finals. Bu oyunlarda denedim ancak hiçbirinde çalışmadı.

RDR2, Loading ekranında çöküyor.

Baldur's Gate 3, hiçbir değişiklik olmuyor.

Witcher 3, hiçbir değişiklik olmuyor.

Dying Light 2, FSR2 etkinleştirildiği anda çöküyor.

The Finals, mod oyunu göremiyor, muhtemelen anti koruması olduğu için modu engelliyor.

The Last of Us indirip deneyeceğim.

Witcher 3, RDR2, Dying Light 2, Baldur's Gate 3, The Finals. Bu oyunlarda denedim ancak hiçbirinde çalışmadı.

RDR2, Loading ekranında çöküyor.

Baldur's Gate 3, hiçbir değişiklik olmuyor.

Witcher 3, hiçbir değişiklik olmuyor.

Dying Light 2, FSR2 etkinleştirildiği anda çöküyor.

The Finals, mod oyunu göremiyor, muhtemelen anti koruması olduğu için modu engelliyor.

The Last of Us indirip deneyeceğim.

Destekli oyunlarda deneyin hocam. Denediğiniz oyunların hiçbiri destek almadı daha.
Sadece Dying Light 2 aldı o ise güncel sürümde.

Sadece @Geralt Victarious hocam çalıştırabildi herhalde. :D

FSR Frame Gen'i aktive ettim Witcher 3'te :)

Bir arkadaşımdan farkı görmek için video çekmesini istedim. Bilmiyorum anlaşılıyor mu ama akıcılık.

(4K seçeneği var.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FSR 2 ile arasında görüntü kalitesi farkı var mı? Yoksa sadece Frame Gen dediğiniz olayı mı getiriyor?

Mod Frame gen olayını açıyor FSR 2 üzerinden. Yani FSR 3 upscale kısmı içine dahil oluyor mu bilmiyorum böylece.

Beklemek isteyenler DLSS + AMD Frame Gen modları çıkacakmış herhalde. Onları bekleyebilir.

Cyberpunk 2077'de 3080 ile DLSS Frame Generation özelliğini açtılar.

Hangi oyunlara gelmiş ve gelecek, takip edebileceğimiz bir site, özel geliştiricilerin, modcuların sitesi falan var mı takip edilebilecek?

Mod Frame gen olayını açıyor FSR 2 üzerinden. Yani FSR 3 upscale kısmı içine dahil oluyor mu bilmiyorum böylece.

Beklemek isteyenler DLSS + AMD Frame Gen modları çıkacakmış herhalde. Onları bekleyebilir.

Cyberpunk 2077'de 3080 ile DLSS Frame Generation özelliğini açtılar.
Aynen bende kullanıyorum DLSS + AMD Frame Gen isteyenlere atabilirim? videosunu çektim? Ama baştan söyleyin video paylaşmak bildiğim kadarıyla yasak ondan direkt paylaşmadan sorayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı