Özel oyunlar olmasa sırf bu yüzden bile alınabilir.Ayırca, Xbox Series X ve S desteği de var.
Özel oyunlar olmasa sırf bu yüzden bile alınabilir.Ayırca, Xbox Series X ve S desteği de var.
Özel oyunlar olmasa sırf bu yüzden bile alınabilir.
Hocam modu nasıl çalıştırdınız?Eki Görüntüle 2057229
Biraz deneyimleme fırsatım oldu. Grafik kalitesi belki fotoğrafta kötüdür ama oyunda gayet güzel gözüküyor. İlk kısımlardayım. Tüm ayarlar ultra'da.
Konsollar için büyük avantaj olacak gibi duruyor hocam 4k gibi çözünürlüklerde.Özel oyunlar olmasa sırf bu yüzden bile alınabilir.
Biliyorum hocam en son açamıyordu o yüzden sordum.@Behlül. M hocam sizinki ayrı bununla aynı değil.
Az önce attığınız videoda fsr3 görüntüyü baya güzelleştiriyordu hocam çimler tuğlalar falan daha güzel ve net gözüküyordu.Gerçekten forspoken ile bu oyunlar arasında uçurum var. Hiç ümidim yoktu açıkçası benim. Çünkü bu süreci takip ettiğim için bir de bilmiyorsunuz AMD geç çıkarıldığı için fazla pek ümidim yoktu. Ama şu modlar olayı bambaşka yaptı.
Sırf kötülemek için kötüleyenler umarım bunların farkına varır. Çünkü her ekran kartı bunu destekliyor.
Yok hocam daha denemedim.@Behlül. M denedin mi sen?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.