Ft1 Pro vs Hifiman Edition XS vs Sennheiser HD550

Yurt dısından ürün alamadıgımız ıcın onerı yapamıyorum. Bu kabloda gayet kalıtelı ısını gorur. Bundan sonra 3.5 olmayacak hayatında.

S3000MKII var, ananda nano ya yakın bıle degıl. Kulaklıkların ıyı tarafı da bu. Birkaç yuz dolara bınlerce belki onbınlerce dolarlık Hi-Fi sıstemın keyfını yasatabılıyor. Ha tabıı fızıksel sahne ve ortamın tıtremesı gıbı hoparlorlerın de kendıne gore artıları var.
Bugün Akalin Müzik ile iletişime geçtim. Hifiman ürünlerini incelerken Mixyap kanalının tüm Hifiman kulaklıklarını incelediği kulaklıkları gördüm, yorumları okurken herkes stoğun bittiğinden şikayetçiydi. Kanal sahibi Akalin Müzikle konuştuğunu indirimlerin aralık sonunda da devam edeceğini söylemişti. Bugün konuştuğumda henüz belli olmadığını söylediler. Yurt dışında 200-250 dolar etiketi olan ürünü Türkiye'de "%50 indirimle" sattıkları halde 13.5k etiketiyle bile vergi mevzusunu da işin içine kattığımızda anca tolere edilebilir. Aksi takdirde 25k etiket fiyatı olan bu ürün fena silkeleme geliyor. Duruma göre Ft1 Pro'ya dönüş sağlayabilirim.

XS ı 13'e alamazsan hiç alma. Dedıgın gıbı FT1 Pro tercıh edersın. Hi-Fi'ya yıne planar sürücü ıle gırıs yapmıs olursun. Yurt dısından alma sansın olmazsa onumuzdekı sene ındırımlere hazırlık yapar nano-arya sevıyesınde bır şey alırsın.
Evet hocam öyle yapacam indirim olursa belki gözü karartıp nanoyla konuyu da kapatabilirim. FT1 Pro, Edition XS kadar içime sinmese de onunla başlayacaz gibi. FT1 Pro için de K11 R2R - K7 ikilisi geçerli mi yoksa o kadar da gerek yok mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı