Fuat Ergin'den şarkı önerisi

Ramo0621

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oldum olası Fuat Ergin'i sevmem. Yanlış anlamayın, çok büyük saygım var kendisine; Türkiye'deki ilk ve önemli MC'lerden. Ama bir türlü sevemiyorum, çok fazla şarkısını dinlememe rağmen. Sizin önerdiğiniz şarkılar varsa dinlemek isterim, belki bakış açım değişir.

Örnek olarak;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
saygısızlık olarak algılamayın Fuat Ergin fanları ama cidden ilkokulu bestesi gibi geliyor

Hocam, ben de normalde dinlemiyorum ama Çilekeş grubuyla olan düetini seviyorum. Bu parçayı seversiniz belki. Buradaki düeti beğenmiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam, ben de normalde dinlemiyorum ama çilekeş grubuyla olan düetini seviyorum. Bu parçayı seversiniz belki. Buradaki düeti beğenmiştim.

Yok hocam yok ben direkt fuat ergin sevmiyorum galiba ses tonu sözleri falan harbi hiç hoşuma gitmiyor.

Yok hocam yok ben direkt fuat ergin sevmiyorum galiba ses tonu sözleri falan harbi hiç hoşuma gitmiyor.

Bu arada hocam diyorum da beni çok büyük sanmayın yaşım 14.

Başka varsa aklınıza gelen atabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı