Fujitsu D3041-A1 Hangi İşlemci Uygundur ?

Merhaba yorum için teşekkür ederim.
Q9650 200TL
Q9550 120TL
Hangisini alsam daha iyi olur sizce?

Bitane 4 gb ram alıcam sisteme. Ben dota2 oynamak için alıcam. Birtanede ekran kartı söyler misin
Hocam fiyat sorunun yoksa tabiki Q9650, 4GB RAM alıcam demişsin zaten max 8 Ddr 3 1333Mhz destekliyo ondan yanada sorun olmaz; ama uyumlu olmasına dikkat et mutlaka, ekran kartıda dersen darboğaz yapmayacak kartlara bakmak lazım şuan aklıma herhangi bi kart gelmedi gelirse mutlaka yazıcam.

Hocam ben aslında E5450 alıcaktım. Senin anakart uyar dediler ama karar tam veremedim q9650 daha iyi mi?

Hocam ben aslında E5450 alıcaktım. Senin anakart uyar dediler ama karar tam veremedim q9650 daha iyi mi?
Hocam o hatayı yapmayın, Xeon 5450 de bios modlama gibi sıkıntılar oluyo ve bu anakarta uygun mod yok, ortada kalırsınız. E5450'den daha iyi tabiki abartı değil ama fark var arada. Ve q9650 yi 200tl ye bulduysanız aman deyim kaçırmayın.

Hocam o hatayı yapmayın, Xeon 5450 de bios modlama gibi sıkıntılar oluyo ve bu anakarta uygun mod yok, ortada kalırsınız. E5450'den daha iyi tabiki abartı değil ama fark var arada. Ve q9650 yi 200tl ye bulduysanız aman deyim kaçırmayın.

Allexpress ten alıyorum. Hocam ekran kartı buldum birkaçtane resimleri göstermem için numara versen olabilir mi? Watsupp dan yardimci olur musun [emoji5]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı