Bacak gününden omuzu çıkar core koy.Spora baslayali 1 ay oldu ve 1 aydir full body yapiyordum, simdi de bolgesele gecmeye karar verdim. Sizce nasıl program?
Bacak gününde ön omuzu çalışmaz olur biter.Bacak gününden omuzu çıkar core koy.
Bacak günü omuz çalışacaksın ertesi gün tekrar omuz çalışacaksın (göğüs günlerinde büyük oranda omuz da çalışır) 2 gün üst üste çok stres biner omuza.
Ya da bacak gününden sonraki gün göğüste decline ve fly şeklinde çalışacaksın yalnızca
DoğruBacak gününde ön omuzu çalışmaz olur biter.
Programı da paylaşır mısın ona da bakalım eksik hata var mı diye.Spora baslayali 1 ay oldu ve 1 aydir full body yapiyordum, simdi de bolgesele gecmeye karar verdim. Sizce nasıl program?
Programı da paylaşır mısın ona da bakalım eksik hata var mı diye.
Belli bir program olmadan, antrenmanlarını kaydedip geçen idmankinden daha çok tekrar çıkarmaya çalışmadan gelişimin çok daha yavaş olur.Kankam salonda kafama göre yapiyorum hareketleri.
Belli bir program olmadan, antrenmanlarını kaydedip geçen idmankinden daha çok tekrar çıkarmaya çalışmadan gelişimin çok daha yavaş olur.
Spora baslayali 1 ay oldu ve 1 aydir full body yapiyordum, simdi de bolgesele gecmeye karar verdim. Sizce nasıl program?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.