Full body programim

eyupy

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm gençler, ben salı Full body çalışıyorum her bölge bir hareket şeklinde Perşembe sadece ön ve arka kol çalışıyorum cumartesi yine Full body yani anlayacağınız kol haftada 3 diğer bölgeler 2 çalışıyorum. Daha başlayalı 2 hafta oldu sizce doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir günde sadece kol çalışmak mantıklı değil bence. Bir gün sırt-arka kol, bir gün göğüs-ön kol yapmanız daha faydalı olacaktır. Düzenli olarak bacak, omuz ve karın çalışmayı da unutmayın.

Selamünaleyküm gençler, ben salı Full body çalışıyorum her bölge bir hareket şeklinde perşembe sadece ön ve arka kol çalışıyorum cumartesi yine Full body yani anlayacağınız kol haftada 3 diğer bölgeler 2 çalışıyorum. Daha başlayalı 2 hafta oldu sizce doğru mu?

İlk 2-3 ay 3 günlük Full body yapmanızı öneririm. 2 gün Full body 1 gün kol günü yapmanızın bir mantığı yok.

İlk 2-3 ay 3 günlük Full body yapmanızı öneririm. 2 gün Full body 1 gün kol günü yapmanızın bir mantığı yok.
Sağol kanka değiştirdim şimdi haftada 3 full body yapıyım

Bir günde sadece kol çalışmak mantıklı değil bence. Bir gün sırt-arka kol, bir gün göğüs-ön kol yapmanız daha faydalı olacaktır. Düzenli olarak bacak, omuz ve karın çalışmayı da unutmayın.
Kanka o daha çok split oluyo onu ilerde yapcam bu ay full body den devam

Fullbody yapmak çok mantıklı değil bence. Kaslarını 1 hareketle de yorsan, 3 hareketle de yorsan o kas yırtıkları oluşuyor sonuçta. O kasa dinlenme süresi vermeden tekrar çalıştırırsan bu kas nasıl toparlanacak? O yüzden araya 2 gün dinlenme süresi koyup yapmak çok daha mantıklı bence. Ayrıca splite geçmek için fazla zamana ihtiyacınız yok. Fazlaca karbonhidrat tüketip güç artışı yaşayarak biraz 1 ayda kaldıracağınız ağırlıklar artacak illa ki. Bu yüzden öyle 3 ay full body denemek vakit kaybı geliyor bana. hadi 3 hafta kasların ağırlık kaldırmaya alışsın, 4 hafta da ağırılık arttırmaya yönelik çalış 2 ay ediyor. 2 aydan sonrası split bence kafi.

Diyorsanız ki benim ömrüm bol, o zaman fullbody yaparak uzun süre az az yırtıklar oluşturarak gelişirsiniz. Ancak biraz daha hızlı gelişim istiyorsanız split gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı