Full HD 144 HZ IPS Panel mi yoksa 4K 60 HZ mi?

Tabiki de 4K. Bütçen var sayarak yazıyorum.
4K kullanmayan tadını bilemez. 1080P zaten ölü yatırım, şu an en az 2K monitör alınmalı. Inc olarak 27 ve üstü olmalı.

144Hz kullanmayanda onun tadını bilemez, madem 1080P ölü yatırım neden çoğu marka hala 1080P monitör üretmeye devam ediyor ve insanlar bunları alıyor, kime göre 2K monitör alınmalı neye göre 27 inch alınmalı, gece gece çocuk kitle gelip kanser etmeye başladı gene.

2080Ti'lı laptop yok. 2080'li laptopta 4K oyun oynayamayacaksak hangi laptopla oynayacağız?

Üst seviye laptopların hepsinde 4K ekran kullanılıyor. Misal:
Yap şunun gibi 4K panel istersem full HD çekip 144 Hz oynayım. İstersem 4k 60 fps. Ama sanırım benim istediğim gibi bir teknoloji de yok. 4k yi full HD çekince simge boyutları bozulup bulanıklık oluyordu eski laptop tecrübenimden biliyorum.

4K alsan ne olacak hangi oyunda 4K grafik giydirmesi bulacaksın. Bir PUBG oynayacaksın adama isabet aldım sıktım diyene kadar adam seni 144-280 hz bir monitöre sahipse kaskını kafanda görmeyeceksin. Yok ben FPS oyunları oynamam, oynasam da serverdaki adam sayını doldururum, aşırı rekabetçi bir yapım yok diyorsan al 4K nı, 40 yılda bir kaliteli 4K olan içerik bul keyfine bak.

4K'da triple a oyunlarda 144 FPS verebilen ekran kartı üretilmedi, yanlış anlamayında boş boş konuşmayı bırakın 144Hz ve 60Hz arasında çok büyük fark var ve 4K çözünürlükte hiçbir ekran kartı 144 FPS'lere yaklaşamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Biz de 4K'da 144 FPS çalışıyor demedik zaten. Asıl sen boş beleş yorum yapma.
4K Ekran alırsan onu 1080P@120 Hz'de de çalıştırırsın illa FPS merakın varsa. Canın nasıl isterse öyle kullanırsın. 144 Hz ile 120 Hz farkını zaten anlayamazsın merak etme

Biz de 4K'da 144 FPS çalışıyor demedik zaten. Asıl sen boş beleş yorum yapma.
4K ekran alırsan onu 1080P@120 Hz'de de çalıştırırsın illa FPS merakın varsa. Canın nasıl isterse öyle kullanırsın. 144 Hz ile 120 Hz farkını zaten anlayamazsın merak etme.

Küçük yaşta, birisin buna eminim 144 ile 60 kıyaslıyoruz 120 değil, o ilk attığın mesajın başına bence kelimesini de eklemek zorundasın.

Teşekkürler arkadaşlar. Tam olarak bir fikir sahibi olamadım ama renklerin 4k ve full HD ile hiçbir alakası ın olmamasına sevindim. Çünkü sanalda olsa 4k yapılıyor birçok oyun oyun içi ayarlardan ve netlik bayağa 4k ya benziyor. Benim kafamı karıştıran call of duty modern warfare oyunu ile başladı. Eski laptop 4k idi. Bu oyun o laptop ta renkler çok sıcak ve hoş geliyorken bu pc de nvidea renk ayarları yaparak onu elde ediyorum doğal hali farklı nedense. Halbuki ikisi de Ips panel

144Hz kullanmayanda onun tadını bilemez, madem 1080P ölü yatırım neden çoğu marka hala 1080P monitör üretmeye devam ediyor ve insanlar bunları alıyor, kime göre 2K monitör alınmalı neye göre 27 inch alınmalı, gece gece çocuk kitle gelip kanser etmeye başladı gene.

Çoğu marka tabiri caiz ise keriz silkeleme mantığı 1080P taş devrinden kalma panelleri HZ yükseltip kakalıyor cevabı bu. Neymiş 240 Hz miş. Ama çözünürlük ne FHD. 120 ile 240 farkını gözünle göremezsin bile

Çoğu marka tabiri caiz ise keriz silkeleme mantığı 1080P taş devrinden kalma panelleri HZ yükseltip kakalıyor cevabı bu. Neymiş 240 Hz miş. Ama çözünürlük ne FHD. 120 ile 240 farkını gözünle göremezsin bile
60 fps ile 144 arasında çok fark varmış ama. Masaüstünde fare bile farklı kayıyor

Çok rahat görülüyor senin gözlerin yetersiz kalıyor galiba. 😁
60 fps ile 144 arasında çok fark varmış ama. Masaüstünde fare bile farklı kayıyor
144Hz kullanan bir daha asla 60Hz kullanmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı