"Fullprogramlarindir" sitesi güvenli mi?

Photoshop kullanıyor muydunuz daha önce? Yeni başlayacaksanız GIMP ile baslayın çok problem olmaz. Ama öncesinde PS kullandıysanız etkin olarak, GIMP yetersiz gelebiliyor bazı noktalarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky gibi AV programları ile taratmak en mantıklısı eğer tehdit yok diyorsa virüs yoktur ve ben oradan Windows 7, Vista, XP gibi işletim sistemleri indirdim bir sorun yok.

Hiçbir orijinal sitesinden indirilmemiş yazılım mutlaka virüs taşır. Virüsüz olan bir korsan program asla ve asla yoktur.
1693483366584.png

Hugonun tüm serisini oradan yüklemiştim. Güvenilir.

Ben oradan indirmeye çalıştım programı kurdum ama uygulamanın açılışında Serial istedi o pencereyi arka plana alıp kullanabilirsiniz. Fakat eğer başka crack kullanıyorsanız o hata veriyor.
Bendeki flash portable 12.0 (flash CS6 portable) şöye bir mesaj verdi ("please uninstall and reinstall product").

O sitede virüs olmaz fakat Mehmet. Bilen doğru söylüyor. Butona değil linke tıklamalısınız. Son olarak linke ilk basışta reklam veriyor reklamı kapatıp tekrar basınca düzeliyor. Bir de turbobit dense Google Drive, MediaFire ve mega yı tercih etmenizi öneririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı