bende fun60 almayı düşünüyorum ama maalesef şarjını göremezsiniz sadece esc tuşu yanıp sönmeye başlayınca şarjının azaldığını anlayabilirsiniz.Yazılımını kurdum fakat şarjını göremiyorum nereden görebilirim?
Bende Fun 60 almayı düşünüyorum ama maalesef şarjını göremezsiniz sadece ESC tuşu yanıp sönmeye başlayınca şarjının azaldığını anlayabilirsiniz.
Klavyeyi önerir misin? W60 mı tercih etmeliyim bunu mu?
halen daha satın almadım ama esc yanması zaten şarja takmanız için bir uyarı önemli bir işiniz yoksa şarja takmanızı öneririmBen 2 saattir falan kullanıyorum şu anlık memnunum. ESC yandıktan sonra ne kadar daha kullanabilirim?
Valorant'ta falan olursa diye söyledim.halen daha satın almadım ama esc yanması zaten şarja takmanız için bir uyarı önemli bir işiniz yoksa şarja takmanızı öneririm
kablo bağlayıp biraz zaman devam edebilirsin klavyeye zararı varmıdır bilmiyorum bi araştır derimValorant'ta falan olursa diye söyledim.
hocam peki fun60 aldıktan sonra keşke bunun yenine şunu alsaydım dediğin klavye var mı?Arkadaşlae ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok memnunum özellikle FPS oyunu oynuyorsanız çok iyi özellikleri var şarjı fullken beni günde 5-6 saatden 3-4 gün götürüyor ESC yavaş yanıp sönerse 30dk civarı hızlı yanıp sönerse 5-7 dk civarı gidiyor tavsiyemdir.
Hocam peki Fun 60 aldıktan sonra keşke bunun yenine şunu alsaydım dediğin klavye var mı?
Bir de buna 2.5k vermek yerine 500 daha ekleyip Aula F75 gibi kaliteli klavylere alınabilir arada kaldım.
beyaz renk fun60 alıcağım galiba, hocam birde son bir soru f1, f2 kullanabiliyormuyuz normalde 60 klavyelerde sayılar ile f'ler birleştiriliyor ama fotoğraflarda bunu göremedimAula F75'te kullandım 2 hafta kadar keycapleri Fun 60'ın çok çok daha iyi onun dışında hemen hemen aynılar sadece biri ℅75 biri 60 ama Fun 60 önerimdir renk olarak da blaze diye bir rengini kullanıyorum eğer düzenli bir setupunuz var ise çok yakışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.